Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefutott a dirt 2 teszt
-
Bassz.. cserélem...
Ez a rohadt Dirt2 nem indul el, pedig végre örültem, hogy lesz egy eredeti játékom, de ezt felrakni meg szarakodni azzal a steam-el komolyan mondom nekem egyszerűbb egy másolt játékot felrakniAmi a legviccesebb miután felhúztam a procit utána megpróbáltam visszarakni 3.2-re de sehogyan sem megy úgyhogy most pihentetem majd holnap próbálom.
-
Elkészült a teszt cod6-al.
Következik majd a HAWX-al.
Jó olvasást!Üdv
-
Igen tudom.
Egyebként mondenki leszólt hogy 65- ért árulom.
A szokásos jókívánságok, hogy ennyiért rohadj meg, sose add el stb. De végül is elkelt. Azért mert sokan 50- ért adják az nem azt jelenti, hogy annyit ér hanem annyit, hogy az illető nincs tisztában az marketing alapfogalmaival... -
Sziasztok!
Nem vitatkozni akarok a kedves olvasókkal csak egy kicsit szépíteni a dolgot.
A kártyát nettóban vettem ami azt jelenti hogy 65-ért adtam el az x2-őt és 71-ért vettem az 5870-et.
Amit Ti is írtatok, nekem is fontos volt a fogyasztás, a zaj és valljuk be ezek a parabellumok (főleg a második) az x2-nél elviselhetetlenek.
A harmadik ok, az x2-ből még most lehetett úgy kiszállni, hogy realtiv keveset bukjon az ember, ugyanis szerintem egyre inkább zuhanni fog az ára ahogy jönnek az újabb és gyorsabb karik.
AZ 5870 ami az én véleményemet illeti értékállóbb lesz a jövőt tekintve.
Szumma plusz 6ezer és meglett a vga+ kevesebb zaj/fogyasztás, egyenlő teljesítmény,+pár inyencség.
Remélem így érthetőbb volt a váltás oka.Üdv, és további jó olvasgatást
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest