- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SONY LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefutott a dirt 2 teszt
-
válasz
Thunderzolee #13 üzenetére
Sziasztok!Én is 50-ért vettem 4870X2-t.
Tényleg hangos a kártya,de remélem + 2 ventilátor megoldja a gondom.
-
Bassz.. cserélem...
Ez a rohadt Dirt2 nem indul el, pedig végre örültem, hogy lesz egy eredeti játékom, de ezt felrakni meg szarakodni azzal a steam-el komolyan mondom nekem egyszerűbb egy másolt játékot felrakniAmi a legviccesebb miután felhúztam a procit utána megpróbáltam visszarakni 3.2-re de sehogyan sem megy úgyhogy most pihentetem majd holnap próbálom.
-
Elkészült a teszt cod6-al.
Következik majd a HAWX-al.
Jó olvasást!Üdv
-
-
Igen tudom.
Egyebként mondenki leszólt hogy 65- ért árulom.
A szokásos jókívánságok, hogy ennyiért rohadj meg, sose add el stb. De végül is elkelt. Azért mert sokan 50- ért adják az nem azt jelenti, hogy annyit ér hanem annyit, hogy az illető nincs tisztában az marketing alapfogalmaival... -
Sziasztok!
Nem vitatkozni akarok a kedves olvasókkal csak egy kicsit szépíteni a dolgot.
A kártyát nettóban vettem ami azt jelenti hogy 65-ért adtam el az x2-őt és 71-ért vettem az 5870-et.
Amit Ti is írtatok, nekem is fontos volt a fogyasztás, a zaj és valljuk be ezek a parabellumok (főleg a második) az x2-nél elviselhetetlenek.
A harmadik ok, az x2-ből még most lehetett úgy kiszállni, hogy realtiv keveset bukjon az ember, ugyanis szerintem egyre inkább zuhanni fog az ára ahogy jönnek az újabb és gyorsabb karik.
AZ 5870 ami az én véleményemet illeti értékállóbb lesz a jövőt tekintve.
Szumma plusz 6ezer és meglett a vga+ kevesebb zaj/fogyasztás, egyenlő teljesítmény,+pár inyencség.
Remélem így érthetőbb volt a váltás oka.Üdv, és további jó olvasgatást
Ádám
-
válasz
Thunderzolee #5 üzenetére
Passz. Hogy mitől hoznak emberek ilyen fogyasztói döntést meg nem mondom.
De igen, a két kártya kb. ugyanaz teljesítményben.Talán az, hogy a 4870 iszonyat hangos. Volt nekem is, elviselni nem lehet.
(mondom én, aki szerint a router is hangos)
-
Én csak azért kérdeztem, mert a 4870X2, meg az 5870 egy szinten van, nem? Kivéve az 5ezres széria extra effektjeit. Viszont még nem nagyon van, ami igényelje az 5ezres kártya effektjeit...
És ismerve az árát az 5870-nek, egyelőre nem tartom indokoltnak a lecserélését.Talán az energiafogyasztásban van még igen jelentős különbség, de akkor is van majd' 50ezer Ft. a két kártya közt, amit azért én sokallok.
-
-
Mennyi volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest