- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnknownNoob
tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Ha valaki elégeti a pénzét az nem luxus, hanem hülyeség, és nem, egy 600 ezer forintos laptop nem egy 500 ezer forintos asztalinak felel meg. 300 ezerből lehet hasonló tudású gépet venni mint a cikkben szereplő.
Ha sok a $$$, akkor vegyél két Xeont és egy (kettő) Titánt. Ha az meg már overkill, akkor költsd a pénzt autóra, házra, családra vagy... izé... helikopterre. A lényeg, hogy nincs olyan, hogy úgyis van elég. Mindig értelmesen kell elkölteni.
Én nem ismerlek téged. Ha te ezekkel a laptopokkal boldogabb vagy, akkor elhiszem, hogy neked ez az értelmesen elköltés. Itt most az érveléstől kaptam agyfaszt.
Az EFI amúgy támogatja, hogy külső adathordozóról bootoljál, amit ráadásul nem is azon a gépen telepítettél, szóval elég lenne ha csak az adathordozót vinnéd haza az otthoni géphez. Nem kell szinkronizálni. Még egy laptopnál is kisebb, egy helyen van a munka és mégis élvezheted az asztali gép előnyét.
Ezek a laptopok mindig gagyik lesznek. Ha építettél már vízhűtést vagy csak úgy simán van némi rálátásod, hogy az áramfelvétel / hőleadás hogy működik, akkor azt is érted, hogy egy munkaállomást nem tudsz belegyömöszölni egy pár centi vastag dobozba. Igen tudom, ezek nem server-grade cuccok, hanem csak ilyen bóvli, de ha nem tud kiváltani egy munkaállomást, akkor miért kerül annyiba?

-
emmm
őstag
válasz
Pocok256
üzenetére
A luxus volt nálam az eredeti probléma felvetés (nézd csak vissza). Csak itt úgy látom félrement az értelmezés nálam, szerintem teljesen érthető módon (ott az eredeti idézet), azért kötöttem bele. Szerintem már így nektek is világos az eredeti problémám.
Az, amit a kolléga most már világossá tett, hogy csak a bika laptop van, azt én már nem érzem úgy luxusnak, hanem egy mindenre alkalmas optimális eszköznek, ami ez esetben a jó megoldás.
A többivel egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Escape from Tarkov
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- MSI GF66 gamer laptop - i7-11800H, RTX 3070, 32GB RAM, 1TB SSD, Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest