- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnknownNoob
tag
válasz
Pocok256 #135 üzenetére
Ha valaki elégeti a pénzét az nem luxus, hanem hülyeség, és nem, egy 600 ezer forintos laptop nem egy 500 ezer forintos asztalinak felel meg. 300 ezerből lehet hasonló tudású gépet venni mint a cikkben szereplő.
Ha sok a $$$, akkor vegyél két Xeont és egy (kettő) Titánt. Ha az meg már overkill, akkor költsd a pénzt autóra, házra, családra vagy... izé... helikopterre. A lényeg, hogy nincs olyan, hogy úgyis van elég. Mindig értelmesen kell elkölteni.
Én nem ismerlek téged. Ha te ezekkel a laptopokkal boldogabb vagy, akkor elhiszem, hogy neked ez az értelmesen elköltés. Itt most az érveléstől kaptam agyfaszt.
Az EFI amúgy támogatja, hogy külső adathordozóról bootoljál, amit ráadásul nem is azon a gépen telepítettél, szóval elég lenne ha csak az adathordozót vinnéd haza az otthoni géphez. Nem kell szinkronizálni. Még egy laptopnál is kisebb, egy helyen van a munka és mégis élvezheted az asztali gép előnyét.
Ezek a laptopok mindig gagyik lesznek. Ha építettél már vízhűtést vagy csak úgy simán van némi rálátásod, hogy az áramfelvétel / hőleadás hogy működik, akkor azt is érted, hogy egy munkaállomást nem tudsz belegyömöszölni egy pár centi vastag dobozba. Igen tudom, ezek nem server-grade cuccok, hanem csak ilyen bóvli, de ha nem tud kiváltani egy munkaállomást, akkor miért kerül annyiba?
-
emmm
őstag
válasz
Pocok256 #135 üzenetére
A luxus volt nálam az eredeti probléma felvetés (nézd csak vissza). Csak itt úgy látom félrement az értelmezés nálam, szerintem teljesen érthető módon (ott az eredeti idézet), azért kötöttem bele. Szerintem már így nektek is világos az eredeti problémám.
Az, amit a kolléga most már világossá tett, hogy csak a bika laptop van, azt én már nem érzem úgy luxusnak, hanem egy mindenre alkalmas optimális eszköznek, ami ez esetben a jó megoldás.A többivel egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mikrotik routerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Prémium Acer Predator Triton 300 Special Edition gamer laptop i7, RTX 3060 Full Fém ház, újszerű.
- Gyors és könnyű Dell Latitude 5320 (Magyar) (Intel Core I7 1185G7 16 Gb DDR4 512Gb SSD Win 11 Pro
- Bivaly erős újszerű Dell Latitude 5530 (Intel Core I7 1270P (!!) 32Gb DDR 512Gb SSD) Windows 11 Pro!
- Gyönyörű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows 11 1.08kg)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest