- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- TCL LCD és LED TV-k
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrofon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
Már vártam a kritikát, megkaptam.

Tudom, hogy a cikk eléggé össze lett csapva.
Szeretném leszögezni, hogy mint említtettem a cikk írás nem volt tervben, utólag jutott eszemben.
Nem azért írtam, hogy mások számára hamis adatokkal szolgáljak. Igaz már nem tudom bizonyítani a hitelességem, de itt van ez az oldal ahol ugyan az a gép van mint nekem csak abban erősebb vga-val szerelve, de fogyasztásban ugyanott van. " The sensor reports up to 90 degrees on the CPU. " Nekem is ilyen hőmersékletek voltak azelőtt.didyman-> igaza van a lamellákkal kapcsolatba, nem gondoltam bele hogy valójában mekkora felülete.
Az alaplapra nem úgy feszül a borda, hogy meghajlik vele együtt, erre odafigyeltem.
Én a végeredményemre vagyok büszke..

Új hozzászólás Aktív témák
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem azért írtam, hogy mások számára hamis adatokkal szolgáljak. Igaz már nem tudom bizonyítani a hitelességem, de