- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
and64dns
csendes tag
Arra akartál kitérni, nem egy kategória? Elvileg $52 a kül. kb. 12%. Viszont PIP és PBP nélkül azért nem látom, miért nagy újdonság (ill. ár). Ja, hogy 1080 sor felbontású? Tudom sokakat zavar 2x1.62cm-es fekete csík alul és felül, a 1080p-s HD-s felbontásnál...
[ Szerkesztve ]
-
BRinyo
aktív tag
Igazad van, azt benéztem. Sokkal kevesebb viszont euróban sem lesz.
info
A gyártók előszeretettel alkalmazzák az USD-EUR 1:1 arányú váltását. Nézd csak meg a hírek után a geizhals.at-n az árakat euróban. Aztán meg ott az ipon, ami az egyik legolcsóbb hazai netes bolt... -
and64dns
csendes tag
Azért az nem derült ki, hogy tud-e PIP-et vagy PBP-t. Nélküle arra jó a két HDMI, hogy csatik kihúzás nélkül lehet váltani két eszköz között. Dell 2408wfp bemenetei:
High Definition Multimedia Interface (HDMI)
2x Digital Visual Interface - Digital (DVI-D) with High Definition Content Protection (HDCP)
DisplayPort
Video Graphics Array (VGA)
Component Video
Separate Video (S-Video)
Composite VideoMost:
Starting Price $689
Instant Savings $172
Subtotal $517Ja és 110% color gamut.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Acerek nem olyan rosszak TFT ügyben csak ez a mocsok pixel gari
...
-
tupacamaru
veterán
Ez azt jelenti hogy a kezelőszervek érintésérzékenyek. Szerintem ez olyan mint amilyen a régi monitoromon volt hogy elég ha hozzáérsz a szenzorhoz és az érzékeli azt. Nem kell megnyomni csak hozzá kell érni. Nekem az LG 795FT-n volt ilyen. Asszem.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
HyP3b0y
senior tag
-
simonzé
addikt
Tök jó ez a két DVI. Ha egyszerre mindkettőt aktiválod, akkor egyetlen monitoron két gép képét láthatod. Praktikusabb mint a kétnyelű kalapács.
I don't fit in. I fit out.
-
mephi666
nagyúr
nagyon off, de én vagyok az élő példa, hogy a monitorok nem rontják annyira a szemet, mint azt hitegetik... volt ma cégnél ilyen szemvizsgálat és olyan eredményeim lettek, hogy csak néztek a szemészek is kérdezték: mennyit ülök gép előtt... hát 8órát munkában meg otthon is még majdnem ugyanennyit (kb 15éve függőzök masszívan...) így csak egy sima szűrős szemüveget kapok... "ha már a cég állja..."
témához visszatérve, nem tűnik rossz képernyőnek és kimondottan pozitív, hogy nem spóroltak a pixelméreten... 0.265-0.27 között az ideális a szememnek... meg úgysem néz egy ekkora jószágot 10centiről a normális ember[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
KrAt
veterán
Komoly, és nem is annyira vészesen drága
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GL850-B 1440p 144Hz 1ms (HIBÁTLAN)
- Külső monitor új 6hó jótállás!
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ - Ultrawide 3440x1440, 144hz Gaming monitor!
- LG UltraGear 27GP850+PhilipsfullHD+ monitor állvány
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest