- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
hanczurs3 #25 üzenetére
Nincs benne semmi fura. FHD IPS. Nem vacak filléres TN panel HD felbontssal ami a te gépedben is van. Ha megnézel egyet majd rájössz mért adják annyival többért. Premium kategória. Ezen az aceren kívül 1-2 sonyban van és komoly 4-500k-s üzleti gépekbe kérhető ilyen panel, abból is igen kevésbe. Pl Dell Precision, HP elitebookok. Ezzel a lepésével az acer igencsak belopta magát a szívembe és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
szerk: 1ébként amit én néztem bruttó 230k i5-tel, tehát nincs is 70k felár
szerk: IPS vs TN
Bal oldalon egy IPS 1400x1050 felbontású T60p - sztem inkább 1600-as ikon méretek alapján - jobb oldalon egy TN 1920x1200-as felbontású T61p. Valszeg még TN monitoron is látszik mi a különbség, bár ott nem annyira. Élethű színek, ha lefényképezel valamit úgy látod viszont ahogy kinéz, nem fordul át inverzbe a panel döntéskor, majdnem 180 fokban belátható. Megnézel rajta egy filmet lemászik a kijelzőről, TN-en meg örülhetsz ha megtalálod azt a pár fokos tartományt amíg még nagyjából ugyanazt a színtartományt látod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest