- Milyen processzort vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
hanczurs3 #25 üzenetére
Nincs benne semmi fura. FHD IPS. Nem vacak filléres TN panel HD felbontssal ami a te gépedben is van. Ha megnézel egyet majd rájössz mért adják annyival többért. Premium kategória. Ezen az aceren kívül 1-2 sonyban van és komoly 4-500k-s üzleti gépekbe kérhető ilyen panel, abból is igen kevésbe. Pl Dell Precision, HP elitebookok. Ezzel a lepésével az acer igencsak belopta magát a szívembe és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
szerk: 1ébként amit én néztem bruttó 230k i5-tel, tehát nincs is 70k felár
szerk: IPS vs TN
Bal oldalon egy IPS 1400x1050 felbontású T60p - sztem inkább 1600-as ikon méretek alapján - jobb oldalon egy TN 1920x1200-as felbontású T61p. Valszeg még TN monitoron is látszik mi a különbség, bár ott nem annyira. Élethű színek, ha lefényképezel valamit úgy látod viszont ahogy kinéz, nem fordul át inverzbe a panel döntéskor, majdnem 180 fokban belátható. Megnézel rajta egy filmet lemászik a kijelzőről, TN-en meg örülhetsz ha megtalálod azt a pár fokos tartományt amíg még nagyjából ugyanazt a színtartományt látod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged