Új hozzászólás Aktív témák
-
Szacsy007
csendes tag
Pendrive, esetleg külső nagy kapacitású hdd támogatás
-
válasz
zsirfecske #4 üzenetére
nézőpont kérdése - gondolom a windózra kondicionált agyad mondatta veled
más szemszögből (pl "akarok játszani a reckless racing-el") a windózpécé a korlátozott funkcionalitásu... a manapság alapvető érintőképernyős vezérlés szintén hiányzik, így megint az ms cucc a korlátozott.
-
Pantal
senior tag
válasz
zsirfecske #4 üzenetére
Ha pluszban rákötöd egy monitorra, akkor akár még azon is lehet pl böngészni/játszani. Bár a tab-ek alapvetően nem ilyesféle felhasználásra vannak kitalálva. Szóval nem hinném, hogy ezt így, sokan kihasználnák, csak max 1-2 speciális esetben.
-
zsirfecske
addikt
szép dolog, de minek? ilyen állapotában ez egy apró all-in-one pc, ami az android miatt ráadásul korlátozott funkcionalitású. sztem max. egy hordozható bt keyboardnak van értelme, ha tényleg sokat kell gépelni.
-
Ribi
nagyúr
Címet olvasva kicsit megrémültem, hogy lemaradtam az USB 3.1ről.
-
brumesz
aktív tag
valami FPS-el próbáljátok ki, olyannal amivel lehet multiban játszani. így szépen lehetne alázni a többieket, akik csak a touchscreent használják!
-
zsolt501
nagyúr
Alakul, már csak annak a magyar billentyű támogatásnak kellene stimmelnie, és egész szép lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Autós topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 600G2: i3-6300T gar. Budapest MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest