Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Nagyrészt egyetértek veled, de még te sem gondolkodsz igazi hordozhatóságban!
Laptoptáska, az mi??
Én használtam, ill használok ilyen gépet nagy megelégedéssel, mire: Havi négy repülés, lájtos munka(email, forumok, chatroom-ok) reptéren, repülőn, taxiban vagy vonaton.
Ide nem fér el már a laptoptáskával való bogarászás, de kell az egésznapos üzemidő és a maximális hordozhatóság. A Samsonite utazótáskám külső zsebeébe gond nélkül csusszan be, mintha mindig is oda tervezték volna (és tényleg). Ezért sem kellenek portok, mert csak akadna. Óriási a különbség még egy thin & light és eközött is mozgathatóságban, mert ez abszolult egykezes.
Szóval ennyi
Igencsak megvan ennek a gépnek a helye, csak le kell venni a szemellenzőt, és nem mindenkinek a maga munkavégzésére elképzelni
rii: Bagoly mondja verébnek
Pl. én soha nem használok lan-t. Ultrabook-on, normális??
-
Tikakukac
titán
Ja, hogy te mechanikus billentyuzetet akarsz laptopba..
Próbáltam ctrl f kombóval rákeresni hol írtam. Nem találom basszus.
Haho, ez egy laptop, raadasul ultrabook ahol a hordozhatosag az elsodleges szempont, nem az, hogy te orgazmust kapj a billentyuzet lenyomasatol meg a 534533 porttol, amikbol fogsz vagy kettot hasznalni.
A hordozhatóságot megöli plusz 3mm? Kétlem. Ellenben, az üzleti gépen gépelnek. Nem sztárbákszozás van, hogy nekem befér a keksz tölteléke helyére a gépem, olyan vékony. Portok ugyanez.
Mar miert ne lenne nalad az adapter amikor kell?
Mert nincs. Nekem egy teljes 15"-os notitáska van tele átalakítókkal. Itthon. És bizony ha elmész olyan helyre ahol DSUB proji van, már agyalsz is rajta, hogy hogyan menekülj.
Miben hordozod a laptopod a kezedben? Azert van a laptoptaska, hogy bele legyen teve a laptop / tolto meg az esetleges kiegeszitok. Nekem ne mond, hogy egy ekkora adapter nem fer el barhol.
Elfér. Szimplán kiveszed, zavar, nem érdekel, úgysem kell, katranc, kiesik mindennel, nyomja a térded stb.
Hidd el nekem. 10 éve tolom ezt a szakmát. Ilyenből Dunát tudok rekeszteni, volt ügyfél aki miután kétszer szopott az "1 darab typec jó a mekkre" gondolattal vett egy 8470p-t. Élvezi. Dupla vastag, négyszer nehezebb, cserébe nem fosik tőle, hogy mikor szakad be a panel hátulról, nem görbül el az ujja és a maradék 300k sem rossz. A plusz katranc legyen az telós-laptopos-bármi sosincs meg mikor kéne. Sose.
A gond, hogy a te felhasználási körödet húzod a piacra. Ne tedd
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest