Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
msconfig-ban csak checkbox-okat pipalgatsz, ha valamit kivettel, azt ugyanugy vissza tudod tenni.
ha regeditben torolgettel akkor mar bajosabb
amugy a touchpad kezelo progi az a program filesban a synaptics\syntp mappaban van default.
SynTPEnh.exe neven tanyazik arrafeleAz ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
-
bejmuller
aktív tag
elindul alapbol, mert en nem is szedtem ki. az ora mellett nincs, mert nincs elinditva. valoszinuleg azert nem indul csak ugy el duplakatt-ra mert windows kellene inditsa boot utan.
ha msconfigbol szedted ki, akkor tedd vissza a pipat... ez lenne a legegyszerubbAz ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
-
kovacszk
senior tag
Nem kínlódok az aku kivételével, simán bedugom hálózatba oszt kész . Nem hiszem hogy van lényegi különbség, úgysem évekig tartó használatra tervezték ezt a gépet, én mindig inkább egy telefonhoz hasonlítom, max egy másfél év és csere.
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
Otisz
őstag
Vannak erre érvek és ellenérvek.
Én pl. soha nem veszem ki az akkut, de eddig még mind bírta a strapát.
Aki esetleg ebben nem bízik meg, annak ajánlom hogy szerezzen be olcsón egy használt akkut, és az legyen állandóan a notiban. Áramkimaradáskor jól jön.
A jó akkut pedig havonta egyszer fullra merítse le és töltse fel.(OO[IIII][IIII]OO)
-
argedas
csendes tag
-
-
Proci85
senior tag
Srácok, mit hallottatok az acer one netbookokat érintő wifi elhalálozásról?
MediaMarktban érdeklődtem és mondta a srác, hogy sokat visszahoztak
A WLAN chip melegszik, majd 1x bemondja az unalmast, leszakad a netről, vagy totál használhatatlan lesz ez a része.
Azt mondja, hogy erről sajna tudnak, nem a legjobb chippel szerelték az A150-es szériát.Van, hogy alaplaphibával vittek vissza acereket.
Bevallom tetszik, de 1 év gari ilyen hibákra kicsit kevés. Főleg, hogy ezek 1.5 év múlva jöttek elő legtöbbjüknél. (Szintén az tanácsadó srác említette)[ Szerkesztve ]
-
WRS
csendes tag
a1ctl-t hasnzálok abba sokkal több mindent belehet állítani
everestbe nemtulzottan bizok merrt összevissza ir mindenfélét gmch1 meg gmch2 hol van mind2 hol eggyik hol eggyikse aztán összveissza irja hozzá a hőfokokat
azt meg nemgondolom hogy két különböző hejen lehetne mérni a processzor hőmérsékletét nemértem mire lenne az hasznos szerintem azis az everest hibája -
Proci85
senior tag
Végülis ez is 10 lépés, de csak a 5ben történik érdemi fényerő változás. A másik 5 csak 1-1%-t változtat.
Date : 2008/10/30
BIOS Version : v0.3306c
EC Version : 3.4BBIOS:
1. Set XP DC mode C4 timing to 0x0B.
2. Set XP DC mode pcie break event to disable.
(Please see attach file "PowerConsumption1.xls".) << ezt sehol nem találomEC(3.4B)
1.Set Brightness table
AU Flicker Panel 46% 47% 48% 49% 50% 63% 72% 81% 90% 100%
OTHER Panel and AU new Panel 21% 25% 31% 35% 39% 51% 63% 75% 87% 100%Ezt kellene valahogy előcsalni.
Amúgy a 3310-zel változott vmi? XP alól tetted fel vagy UNetbootin + freedoson keresztül?
[ Szerkesztve ]
-
Proci85
senior tag
Igen. eeebuntun van egy "eeepctray" alkalmazás az óra mellett (ha nincs, akkor vmelyik menüből inditsd el) és lesz olyan lehetőség, hogy lan/wifi/webcam on/off.
Ha sima ubuntut használsz, akkor az óra mellett futó hálózatkezelő alkalmazáson keresztül tudod kikapcsolni. Kubuntun olyan szöveg van, hogy vezeték nélküli net letíltása.[ Szerkesztve ]
-
Proci85
senior tag
-
Proci85
senior tag
Ősszel viszont nem gáz. Egyik este 20 fokos kinti levegő jött be az ablakon, proci se volt sokkal melegebb. Elég lassan érte el 60fokos maghömérsékletet. Venti bekapcsolt és pár perc alatt lehúzta 40-re. Szóval később lehet ennek létjogosultsága.
Viszont az elég gáz, hogy szabadban wifi keresés közben proci 40fokos maghőmérséklet mellett is nyomja a ventit. Minek? A cpu alatti dióda ~25 fokot jelzett. Teljesen jó ez a hőmérséklet. Nem tudom később terveznek-e a biosba vmi venti szabályzót, mert igy elég érdekes. Állítóm hűtőbe tenném, ott is tekernéDell Latitude D630-as notim 50°C-nál bekapcsolt, 35-nél ki (60 felett gyors venti). Ez a cpu alatti dióda hőmérséklete volt, tehát a maghő ettől ~15°C-kal melegebb lehetett. Teljesen jó volt igy, nem sült meg.
[ Szerkesztve ]
-
Proci85
senior tag
Nagyon jó árban van, sehol nem láttam még 20ezer alatt ekkorát. Viszont tartok az ilyen vásárlástól. Haver is vett a váci úton akkut a notijához, 2x kellett visszavinni, mert erősen csökkent a kapacitása. Na most, ha 2x vissza kell nekem küldeni külföldre,akkor már oda az árrés
[ Szerkesztve ]
-
Proci85
senior tag
Szériaszám alatta ezt érted? UM08B74
Mert szerintem ez nem a Dunio saját száma, hanem egy helyettesítési szám. Amolyan, adott gépre jellemző akku formátum, mely kapacitásonként (és szinenként?) más.
Az acer cikkszám helyett így könnyebben lehet utalni az akku fajtájára.Ebayen igy tüntetik fel:
Replacement Code: UM08A73 6600mAh9-Cell 7800 mAh Replacement Acer UM08B73 Battery
Persze lehet, hogy tévedek...de nekem ez jött le az akku böngészések során. Aztán lehet, hogy mindet a dunio gyártja
[ Szerkesztve ]
-
Proci85
senior tag
Ezeket a javaslatokat én is olvastam már korábban, de van akinek beváltak? Mert mikor ezeket betartottam, fullba nem tapasztaltam a jótékony hatásait. Szobatársaim szintén.
Van 1 ember is aki meg tudja erősíteni tapasztalatai alapján a cikkben írottakat?
Egyébként köszi a cikket. Már-már elbizonytalanodok, hogy a vadi új LI-ION akkuk igy működnének már? De nincs 2 egyforma akkum, hogy leteszteljem melyikkel birná tovább 1 év múlva. Pedig rögeszmém az akkuk hosszú üzemidejének megőrzése
[ Szerkesztve ]
-
valory
tag
nem azzal volt a gond, de köszi! A windows volt bibis amiből készítettem a bootsticket, pedig nekem és pár havernek is az fut gond nélkül PC-n...
[ Szerkesztve ]
kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)
-
stage69
csendes tag
Hi, a 3 nap már elmúlt(sajna nem voltam itthon, hugom meg nem volt képes a céget felhívni), így csak ugye a gari, vagy a 8 napon belüli vásárlástól való elállás. A probléma az, hogy hugomnak a gép kellene szept. 1-re....mindenképp... Külföldi oldalakon olvastam amúgy, hogy a bios is lehet a gáz, érdemes frissíteni, de mint látom pár hozzászólással feljebb, a legújabb bios-szal is hasonló a probléma. Elég érdekes dolog.....
Szóval sztem megvárjuk a 7főt,amikor a cég válaszol, hogy ki tudják-e cserélni a 7en,ha nem,akkor bios frissítés, meg próbálkozás,amíg be nem indul
Amúgy MÁS
Olvasgattam, hogy 2200as akksival adják a linuxosokat. Ez linuxos, és 2900mAh-ás, 32w-os Panasonic akksi van benne. Ez meg hogy lehet?????
Üdv
><(((°>......><(((°>......<°)))><......<°)))><
-
qwerty123
tag
Sikerült megoldani a problémát router cserével. SMC routerem volt, nem ment vele a net, de csak ezen a gépen nem. Kb fél éve vettem egy másik SMC-t, azzal sem ment, de csak ezen a gépen nem. Vissza is vittem két óra múlva. Tegnap vettem egy normális routert, és most minden tökéletes. Szóval SMC routerrel senki se próbálja meg összekötni!
-
nokia3650365
aktív tag
Köszi a tippet, de ennyire lúzer nem vagyok
Próbáltam tölteni, aksit levettem visszaraktam, hátha biost frissítettek, próbáltam aksi nélkül is, mert úgy is mennie kellene,a bios flashelés sem indult el, szóval más hiba van. Amúgy tegnap visszavitte az UPS. Várom, hogy mi lesz a hiba és majd beszámolok róla.
Üdv. -
Motaba78
addikt
-
kovacszk
senior tag
Az a sd kártyaolvasó, ha zavar akkor rakd fel az xp- drivert az megoldja a gondot. Egyébként ha a másik slotba is raksz sd kártyát akkor már 6 ismeretlen eszköz lesz. Nekem is eltartott mire rájöttem mert mindent megnéztem mire eszembe jutott.
[ Szerkesztve ]
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az USA el akarja adatni a Chrome-ot a Google-lel
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest