- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ygg
senior tag
Hát ezt egy csücsökkel komolyabban kellett volna tesztelni, így marhaság az egész.
Az összes rendszert tudjuk frissíteni gyorsan, ha akarjuk, ez a lényeg. -
bambano
titán
Jééézus, az az elmeroggyant, aki ezt a felmérést csinálta, nem tudja, hogy a hálózatba kötött eszközökön az a szokás, hogy a terhelés növekedésével először az icmp echo csomagot dobálják el?
Mondjuk a hírt átvenni se diadalmenet...
-
Vladi
nagyúr
"A reprezentatívnak nem tekinthető vizsgálat"
Én meg már azt hittem, ez egy hír."Mivel a Linux-disztribúció frissítései számos tükörről beszerezhetők"
Akkor miről beszélünk? -
-
törölt tag
Lehet, hogy a Windows Update a legmegbízhatóbb, de még mindig sokszor fordul a hírhedt "svchost.exe 100% CPU" probléma, amit akárhányszor javítanak, mindig előjön.
Nálam gyakran megeszi a gépet a Windows Update, ezért ki is kapcsoltam, havi egyszer bekapcs - hogy lejöjjön a frissítés, ha van - és ennyi. -
Gazala
aktív tag
a rendelkezesreallas az egy dolog, de az, hogy a win update sokszor nem kepes a frissiteseket megjeleniteni (ujonnan telepitett rendszer, legalis) vagy 10 percig scanneli a frissiteseket, mig az osx-nel 10 masodperc alatt betolti a frissiteseket egy "belso" szoftver.
-
04ahgy
nagyúr
Szerintem ez az eredmény csak a Mac OSX számára lehet kínos. De mi az egy óra, több hónap alatt? Szinte semmi.
Windowsnál, főleg, hogy ekkora elterjedtsége van, szerintem alapkövetelmény a nagyfokú redundancia, úgy látszik, meg is valósították: jópontot nekik.
Linux: magam Mandrivát használok a Win mellett, és itt is úgy van, számtalan országból, számtalan protokollon, számtalan disztribúcióforrást lehet beállítani, ahonnan jönnek a frissítések. Tehát az, hogy a központi szerver Ubuntuéknál összességében néha nem üzemelt, szerintem a legkisebb gondot nem jelenti, továbblép a következőre a frissítések keresésekor.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Battlefield 7
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest