Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
malnabokor #21 üzenetére
Küldhetnél pár linket 250-275$-os minőségi 10"-os tabletre, Win 8, Android vagy Apple fronton. Az iPad tényleg erős pl kiegészítőkben, de a Surface-nél ott a USB 3 port. Pl én sima pc-s memórikártya olvasót használok hozzá, míg iPad-nál ez egy kicsit drágább móka.
Ami engem mindennapi használatban a legjobban idegesített, hogy sima böngészés közbe mindig belefutottam a tabletes böngészők hibájába: vagy a beágyazott videó nem volt hajlandó működni, vagy a netbank bejelentkező képernyője (flash hiánya miatt). Ez a Surface-en szinte soha nem probléma. -
NGA
addikt
válasz
malnabokor #21 üzenetére
Amikor megjelent a T100, kipróbáltam. Nálam volt a pénz hogy megvegyem.
Amire használok tabletet:
- internet böngészés IE-vel
- youtube video nézése
- zene hallgatása (Wolfson DAC van a Surface-ban)
- képek nézése
- filmek nézése külső hdd-ről, vagy memóriakártyáról
- levelezés
- könyvek olvasása
- SkypeMindezt általában kézben tartva a játszótéren, játszóház felnőttmegőrzőjében, ágyban, vagy a kanapén csücsülve.
Ősszel vettem egy Surface RT-t új állapotban. Itt is ki lehet fogni, kb 80e Ft egy szép állapotú.
Amikor bementem a boltba, és kézbefogtam a T100-at azonnal éreztem rajt, hogy nincs egy kategóriában a Surface-val. Vacak műanyag burkolat, deformálható hátlap, gyengébb képminőség, gagyi hang. Ott a boltban is lefagyott mindjárt, és rossz volt kézbentartani.Ekkor döntöttem el, hogy marad a Surface, hisz általános tablet feladatokra tökéletes.
Azért egy ilyen minőségbe nem nagyon lehet belekötni:
-
flamich76
tag
válasz
malnabokor #21 üzenetére
Te tényleg nem érted.
Ha van egy win-es desktopod (meg akár egy wines telefonod) és használod a skydrive-ot is, meg a munkahelyeden is winek vannak. És még legyen egy XBOX-od is a nappaliban. Akkor azért elég nagy jóság tud lenni egy kényelmes, hosszú üzemidőt biztosító, elég erővel rendelkező, passzív hűtésű RT-s tablet. Mit kezdenél egy ilyen, vagy csak részben ilyen környezetben egy ipaddel?Egyébként autos hasonlatban nekem inkább így jön ki:
surface rt: vw golf.
t100: vw bogár porsche motorral.Mit kezdjek tableten azzal a plusszal amit ad, ha nincs rá szükségem, de legalább érezhetően gagyi műanyag?
Persze egyszer biztos jönni fognak a gagyi műanyagba csomagolt win RT-k is. De egyelőre nincs ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged