Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
malnabokor #21 üzenetére
Amikor megjelent a T100, kipróbáltam. Nálam volt a pénz hogy megvegyem.
Amire használok tabletet:
- internet böngészés IE-vel
- youtube video nézése
- zene hallgatása (Wolfson DAC van a Surface-ban)
- képek nézése
- filmek nézése külső hdd-ről, vagy memóriakártyáról
- levelezés
- könyvek olvasása
- SkypeMindezt általában kézben tartva a játszótéren, játszóház felnőttmegőrzőjében, ágyban, vagy a kanapén csücsülve.
Ősszel vettem egy Surface RT-t új állapotban. Itt is ki lehet fogni, kb 80e Ft egy szép állapotú.
Amikor bementem a boltba, és kézbefogtam a T100-at azonnal éreztem rajt, hogy nincs egy kategóriában a Surface-val. Vacak műanyag burkolat, deformálható hátlap, gyengébb képminőség, gagyi hang. Ott a boltban is lefagyott mindjárt, és rossz volt kézbentartani.Ekkor döntöttem el, hogy marad a Surface, hisz általános tablet feladatokra tökéletes.
Azért egy ilyen minőségbe nem nagyon lehet belekötni:
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest