Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Akkor kicsit továbbfejlesztve az autós hasonlatodat:
Miért vennék én felhasználó sima személyautót, ha egyszer vehetek egy kétéltűt, körübelül fele annyiért? Mert lehet, hogy folyamatosan nem használnám ki, de a sivatagot is átszelheti egy-egy folyó, és ha nincs híd, akkor kenhetem a hajamra a személyautót... Lehet, hogy évente csak 5-10 ilyen alkalom van, de akkor nagyon jól jön.
A fém-műanyag kérdés más tészta, szerencsére lehet másmilyen kétéltűt is venni, a a végsebességük meg ugyanott van.És ekkor még nem beszéltünk a többi gyártóról , akiknek szintén vannak készülékei, ott az Apple, aki legyen a Mercedes, minden extrával. Igaz, hogy egy-két dolgot nem tud, (de ahogy írtad, másnak ez nem fontos) viszont olyan minőségi "felszereltség-kínálata" van, amelyik semelyik másik gyártónak nincs. Ugyan azért az árért. Vagy ott az android, amelyik télen lehet, hogy nem indul el egyszer-kétszer, de tudja mindazt, amit a kétszer drágább Surface 2 is.
Tehát nekem úgy tűnik, hogy minden téren van jobb alternatíva, és Surface-t csak az vesz, akinek tényleg az kell, akár indoklás nélkül is, vagy van olyan számomra ismeretlen funkciója, amit tényleg csak a Surface tud.
-
pzstm
titán
Miracast/WiDI support van Surface2-ben is, csak megjegyzem...
Quick sync alatt mit is értesz? mire gondolsz?
Nekem az tökéletes volt, hogy mikor kinyitottam a Surface2-t, beírtam egy mialcímet meg passwordot, és minden ugyanúgy/ugyanott volt mint az eladott Surface RT-mben
Minden alatt értsd: MINDEN
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest