Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RAM topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
veterán
virtualgepeken fejlesztek
jott egy update (vagy nem tudom mi) es mindegyik inditasakor kek halal jott egybol
virtualboxot ujraraktam, frissitettem, semmi
neten nem talaltam infotugyhogy visszaraktam a win7-et, azota minden szep es jo
(szerk: lehet, hogy 10 eve meg tokoresztem volna vele, hogy megoldjam, de nem volt mar ra se kedvem, se energiam)(arrol nem is beszelve, hogy 2x is megcsinalta, hogy ugyfelnel ultem, mikor kerdes es engedelykeres nelkul frissitett par orat (+ lezabalta a mobilnetem))
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest