- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Itt tartunk sajnos. Kőkeményen update-párti voltam, meg amennyire lehet frissítgetem a rendszert, de kezdi kiverni a biztosítékot. Nemrég vettem új vidkarit (1050 Ti), ami viszonylag új eresztés, tehát nem illendő régi driverekkel szerencsétlenkedni, amik még csak féligmeddig támogatták a vasat. Szépen annak rendje 's módja szerint letöltöm az Nvidia oldaláról az AKTUÁLIS WHQL drivert (alá van írva meg minden), szépen felmegy - és mivel fogad a win frissítőablak? Hogy ő feltenne egy féléves drivert a már fent lévő új helyett
. Agyament minimálbéres programozóik szerint miajólópikuláért töltöttem le az új driver csomagot és raktam fel saját kezűleg úgy 2 perccel korábban????
Ja, és persze mindez szétválaszthatatlanul egyben a biztonsági frissítésekkel.
Persze, csoportházirendben kivégeztem minden sz@rt, a drivertöltögetést is - ami után persze volt szívás nyomtatótelepítéskor, de túl vagyok rajta. Eszméletlen, hogy a power usernek már csak egyetlen "védelmi vonal" maradt, a csoportházirend (vagy a registry, a kettő uis nagyjából csereszabatos).
#182: hja. Frissítés nélkül mondjuk nem a M$, hanem a malware-írók fogják tönkrevágni egy idő után a gépet. Személyszerint azt fogom csinálni, hogy a windows-kliens fehérlistás alapon csak a blizzard szervereihez kapcsolódhat majd, semmi máshoz és az összes böngészés, hasonlók le lesznek tiltva - így sztem el fog azért ballagni frissítgetés nélkül. A starcraft2-nek meg kb mindegy, esetleg VGA-drivert lesz érdemes alkalomadtán cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Futás, futópályák
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- World of Tanks - MMO
- VGA kibeszélő offtopik
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Go Wireless Multi-Device egér (GY51C21211)
- Asus TUF Dash F15 FX516PM ,15.6" ,i7-11370H , GeForce RTX 3060,16GB ,512GB, 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5350 , Intel Ultra 5 135U, 32GB RAM ,256GB SSD, gyári garancia 2028.01.17-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest