Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Dave™ #107 üzenetére

A win vs. linux vitához nem szeretnék hozzászólni, de a Silverlight sajnos még nem pusztult ki :(

UPC Horizon Go online TV szolgáltatása számítógépen még mindig Silverlight-al megy, rengeteg szívásom volt miatta, előbb Chrome OS alatt, utána pedig egy Surface 3-on aminek Atom procija van, ami ezek szerint nem tudja rendesen futtatni ezt a sz*rt.

Telekom TV Go pedig egy elb*ott Verimatrix ViewRight nevű pluginnel működik, ami állítólag linux alá beüzemelhető (wine-vel), de nekem Windowson Internet explorertől különböző böngetőn (konkrétan firefoxon próbáltam egy ideig) még nem sikerült működésre bírni :(
    Chrome-on értelemszerűen ez se működik.

(A telenor mytv-nek a megoldása mindenhol tökéletesen működik, plugin nélkül, az előző kettőhöz képest alacsony erőforráshasználattal)

Ez így együtt Mo két legnagyobb piaci részesedésű kábel TV szolgáltatója, és szégyen gyalázat h két ekkora cég annyit nem tud megoldani, h ne ilyen semmivel nem kompatibilis őskövületekkel dolgozzanak
    Ettől függetlenül még mindig a user szív a hülyeségük miatt. És nem nem megoldás az hogy ne TV-zz, vagy használj más szolgáltatást, mert csomó helyen más kb nincs is (nálunk csak ez az istencsapása telekom érhető el, vagy műhold)

Ami a közszolgálati tévéket illeti, az összes állami TV a mediaklikk.hu felületen érhető el, ami JW playerre épül, konkrétan most nyitottam meg a M4 Sportot az említett Surface tableten edge alatt, röccenés nélkül megy, mindenféle plugin nélkül. Régebben asszem tényleg a szakadék silverlightot használták, talán ennyi haszna volt a közmédiába beledobott tízmillárdoknak, h ki lett kukázva... :DD :DD
    (mondjuk állami tévét azóta nézek amióta van M4 Sport, és csak azt)

Új hozzászólás Aktív témák