Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

válasz julius666 #84 üzenetére

Nem gondolnám hogy kő alatt élnék, csak azért mert a tucatnyi nemzetközi és magyar oldal közül pont nem olvasom a phoronix-ot.
    apropó az a cikk amit küldtél, írja konkrétan hogy nagyon nagyrészt mantle az alapja? vagy hogy nem 2017-re várható? Azt írják hogy bemutatózni fog a khronos is az új api-jával, amihez hasonlót a dx tavaly is csinált (intel dx12 bemutató 2014 augusztus), mégis onnantól legalább 1,5 évre van a dx12 debütálása is. Szóval amit linkeltél pont nem cáfolja azt meg, hogy 2017 előtt jönne, csak azt hogy most bemutatják hol áll az api.

ehhez képest meg még idén lehet hogy jön. Erről nem ír a phoronix. Legalábbis nem írt napokkal ezelőttig az biztos.

Emellett nem csodaként élem meg. Meglepőként. Ég és föld a kettő között a különbség.

Szóval továbbra is csak azt akarom mondani, hogy sehol nem láttam utalást azon a tucatnyi oldalon amit látogatni szoktam, hogy a glNext konkrétan asszimilálta volna magába úgy egy az egyben a mantle-t és azt alakítgatta volna a saját igénye szerint. Úgyhogy ez meglepetés volt számomra, pedig mint mondtam, nem egy kő alatt élek. Az egy dolog hogy tudtuk hogy bepillantásuk van a mantle-be, ahogy a dx-eseknek is... de belepillantani és átvenni nem ugyanaz a két dolog.

Új hozzászólás Aktív témák