Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

nyunyu
félisten
Lehet hogy érdekes sztorijai vannak de én azon kívül hogy hiányolja az Epia-ról a 2. soros port kivezetését más érdemi kommentet hirtelen nem találtam tőle a témával kapcsolatban.

Rossz topikot linkeltek, Viaval kapcsolatos szopasaimat/mergelodeseimet altalaban a miniITX cuccos topikokban lehet elcsipni. (Intel D945GCLF(2), Intel D201GLY, Atom Klub, ilyesmik)
Egyebkent koszi, hogy felhoztatok a regi szamtechboltos kifakadasaimat, ma is sikeresen felb@sztak agyilag a kulfoldi fejlesztoink.
 - 

Mercutio_
félisten
Ott én se, de itt-ott már olvastam, és napi szinten foglalkozik VIA, Atom és hasonló kisfogyasztású cuccokkal a melójából kifolyólag.
Valszeg nem a levegőbe beszél, amikor azt mondja, hogy drága, sok vele a szívás azon a területen amire elvileg kitalálták, és van üzemeltetési szempontból jobb megoldás olcsóbban.
Ahova 16X pci-e kell oda én inkább egy Minix lapot + valami alulfeszelt 45W-os X2-es procit tennék, durvább verzióként egy 905e-t

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED TV topic
 - Autós topik
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Gaming notebook topik
 - Hálózati / IP kamera
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
 - i7-10700
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
 - REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
 - AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
 - 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest