- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIIIIIIIIII
csendes tag
Ja, össze kellene boronálni a frissen épülő magyar gyárat az Infineonnal.
Abu meg lehetne vezető technikai tanácsadó a gyárnál.
-
Kaiku
senior tag
Tajvan az nem a 3. világ!!! Sokkal magasabb az élet színvonal mint nálunk! Bele értve a szociális hálót is. A bérek is magasabbak. Ezt az 1 tál rizses ócska dumát hanyagolni kellene. Magyarország évtizedekkel el van maradva Tajvantól.
(#9) atti_2010
Magyar viszonylatban igen is dőlne a lé! Az államnak és a régiónak, pedig lenne folyamatos bevétele!
Arról nem is beszélve, hogy a kiszolgálók, szállítmányozók, sőt még az idegen forgalomra is pozitív hatással lenne.
[ Szerkesztve ]
-
frescho
addikt
Nem a melos fektetne be milliardokat. miert baj az, ha valaki vallalja a kockazatot, adja a tudast stb. akkor azert hasznot akar? Nekunk mar az is tiszta haszon lenne, ha par szaz csaladnak kenyeret adna. Az, hogy mellette javitana a munkakulturat, az oktatasi szinvonalat, a mobilabb reteg kevesbe vandorolna nyugatra... az jarulekos pluszt jelentene.
egyszerubben megfogalmazva: Idehozzak a tehenet. A tejet el viszi a gazda, de a tragyaja itt marad, amivel fel lehet javitani a hazai foldet.
https://frescho.hu
-
őstag
A 14nm-re még nagyobb lenne az igény ,nem a GlobalFoundries igérte 2015-re?
[ Szerkesztve ]
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
atti_2010
nagyúr
Én nem mondtam hogy nem lenne nagyon jó csak itt sem a melós gazdagodna meg, amúgy én csak a kolléga hozzászólására reagáltam hogy "dőlni fog a lé", természetes hogy egy ilyen gyárban nem mezei munkások dolgoznak még Kínában sem és a fizetésük sem annyi mint egy cipőgyárinak.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
frescho
addikt
Ez egy altalanos tevhit. Egy jol kepzett kinai vagy indiai mernok fizetese hasonlo egy itthoni videken kifizetett berhez. Tobb cegnel is tudom, hogy a felmeres azt hozta ki, hogy egy hazai mernok ar/ertek aranya nem rosszabb.
atti_2010: Par szaz embernek lenne munkaja es erre nem lehet azt mondani, hogy a mi iparunkat tenne tonkre, mert meg hasonloval sem rendelkezunk
https://frescho.hu
-
Hina
aktív tag
Erről nekem az "Az utolsó Mimic" c. film ugrik be, ahol a nyúl Intel stuff. Na majd ha olyan csíkszélességen dolgozunk.
1ébként érdemes megnézni a filmet.[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
Kaiku
senior tag
Egy-két ilyen gyár kellene M.o-ra is, mondjuk a régi IBM gyár helyére, mellé és akkor dőlne a lóvé...
-
DemonDani
addikt
Hát igen, nem nagy felfedezés, hogy egy újabb gyártásra, ami új távlatokat nyithat, nagy az érdeklődés
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Angel1981
veterán
"A TSMC szerint nagy az igény a 20 nm-es technológiára"
Na ne máááár! Én szentül meg voltam győződve róla, hogy nem lesz rá igény!
-
Cythyel
senior tag
Csak 1 alacsony fogyasztású node? Bár én még így is gyanítom hogy az AMD nem fogja kihagyni a lehetőséget hogy a tabletekbe szánt platformjával kísérletezzen ezen a node-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vírusirtó topic
- Dacia topic
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest