Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
De mi értelme megvenni egy olyan üzletágat, amit maga is licenszelhet bárki... az OMAP-okban nem sok hozzáadott saját technológia van az ARM licenszhez képest, amit meg ígyis úgyis meg kell venni, mert nem átruházható...
-
DemonDani
addikt
felesleges ide vesztegetni az ARM és Tablet/Teló cikkeket, inkább tennék ki a mobilarénára.
itt látszik hogy nem sokan foglalkoznak vele, kicsit csöpögős lett a fórum esetleg vakrandira nem akar menni valaki abuval? -
válasz
zsirfecske #6 üzenetére
Majd burkoltan valami fedőcégen keresztül megveszi mellényzsebből az intel,arra az esetre,ha az erőltetett x86-os roadmap nem jönne be. Egyszerűen előhúzzák az OMAP-ot a fiókból és a piac egyik legnagyobb szereplőjévé válnak.
-
zsirfecske
addikt
nem nagyon értem a motivációt a ti oldalán, a már említett defy 3630-as soc-a simán veri a qualcomm hasonló megoldásait, az 5-ös széria meg egyeneesen brutál lesz. miért adnák fel ezt épp most? én pl. x86 chip gyártóként azonnal elkezdenék arm irányba nyomulni, mert erősen ez a jövő.
-
ZeGa01
tag
válasz
osztraksajt #4 üzenetére
Csak osztani tudom a véleményedet.
-
osztraksajt
őstag
Ha ez minden egyes cikkíróra igaz lenne igazat is adnék. Persze most nem a ph lapcsaládra gondolok, de sok egyéb oldalon tényleg annyira dilettáns emberek nyilvánulnak meg hogy botrányos. Üdítő színfolt a ph ebből a szempontból.
Stílusban nekem toronymagasan Abu a kedvenc, nem csak a ph-n, hanem gyakorlatilag internetszerte.
-
Srodney
senior tag
válasz
osztraksajt #1 üzenetére
kb 2éve olvasom a cikkeit,de eszméletlenül igaza van...néha már "abusan" kell gondolkodni hogy az ember spóroljon egy keveset a legjobb vétellel vagy hogy néha el ne veszen az IT világában...
-
aDamker
aktív tag
válasz
osztraksajt #1 üzenetére
Ezert irja ezeket a cikkeket O, es nem mi
Amugy epp most vettem egy Defy-t, es ebben is egy TI OMAP proci van, es kellemes meglepetes a teljesitmenye. Ha esetleg tenyleg most adnak fel ezt az uzletagat, en meg par dodoval megdobtam oket elismeresem jelekent
-
osztraksajt
őstag
Komolyan élvezet Abu cikkeit/híreit olvasni, annyira jól látja sokszor a piaci trendeket, hogy inkább mármár tőzsdei elemzőként is hitelesnek tűnne.
A platformosodás valóban erősen ketté fogja osztani a gyártókat és a platformot kinálókat. Eddig ugye a "mindent kiszervezünk" volt a menő, most hogy gyakorlatilag elmentek a végletekig, egy erős ellentrend van kialakulóban. De ugyanez sok más gazdasági területen is megfigyelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat hivatalosan még nem mondott semmit, de potenciális vásárló bőven akadna.
- Google Pixel topik
- BMW topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest