Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Persze, ismerős a dolog, tisztában vagyok vele, hogy egy rendszer minőségét (így egy hangláncét is) a leggyengébb komponens fogja meghatározni. Ezért is őrlődök, mert a Rega-s fickó elmondása szerint az RB30x hangkarok érezhetően jobb hangzást képesek biztosítani, mint az RB250-es, mert utóbbi teljesen más elven működik és kevésbé stabil a tartása az eltérő antiskating rendszer miatt. Ezért sem feltétlen állnék meg a P2-nél, aminek valószínű még a motorja sem ugyanaz a 24V-os DC motor, mint az RP3-asé és akkor még nem beszéltünk a tányérról és a kábelezésről. Alapvetően megértem, hogy mi kerül 189 eFt-ba az RP3-on. Tényleg jó volna egy használt RP3-at kifogni, csak valószínű egy ilyen lejátszót már nem sokan adnak el. Az új ára most nekem kicsit húzós, ennyit nem gondoltam rászánni, ugyanakkor meg belül tudom, hogy azt kéne venni, mert ahhoz garantáltan nem kéne nyúlni az elkövetkezendő 1-2 évtizedben (maximum hangszedőt cserélgetni).
Amilyen könnyen osztogattam éveken át a tanácsot TV ügyben, most annyira tanácstalan vagyok lemezjátszó ügyben, hiába olvasok egyre többet a témában. Ez a bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az eladott vinyl korongok száma 32 százalékkal nőtt egy év alatt.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest