- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Mikor én először láttam a Sony QWERTY-billes 7-colos UMPC-jét, az akkor 750 ezer Ft volt.
Mikor pár évvel később láttam, akkor már csak 360...
Most ott tartunk, hogy a bill eltűnt, a cucc egy 3-4 centit lefogyott vastagságából, és 200k alatt már olyat kapni, hogy visszacsókol.
Ahogy minden más, a tabletek is fent kezdték a felső tízezerben, és ott végzik majd a kínai hulladékvárosban.
-
TESCO-Zsömle
titán
Mert csavarhúzókkal nem ez a helyzet? Itt egy lista.
Persze, hogy a marketing ezt mondja, de kérlek. Gondolkodó emberek volnánk, vagy mifene. Mindenki el tudja dönteni, hogy az adott termék kell-e neki, vagy sem.
Arra próbáltam rámutatni, hogy akinek MP3 kell, az azt veszi, akinek e-book olvasó az azt, akinek meg a kettő egybe, az azt. megteheti, mert lehet kapni. Aki meg trendi akar maradni, annak tökmindegy, hogy tabletre költi el a pénzét, vagy ruhára. Az eredmény ugyanaz.
A probléma szerintem ebben a vitában, hogy Te a trendet követő konzum-zombikról beszélsz, én meg a tudatos vásárlókról.
Személyes vélemény, és talán picit kemény is, de aki képes feláldozni a saját egyéniségét a trend oltárán, az meg is érdemli, hogy lehúzzák. Hasonlattal élve, ha eladod a lelked az ördögnek, okkal kárhozol el.
És újra visszatértünk oda, hogy a döntés a tied, merre mész. Egyik út se könnyebb, mint a másik, még ha egyesek ezt is hiszik.
-
TESCO-Zsömle
titán
Miért tartanánk 600k-nál? Még mindig nem érted a lényegi kérdést. Hol van az megírva, hogy mindezt meg is kell venned?
Emellett a kombi-cuccok, az asztali és mobil PC sem fog megszűnni, szóval ténylegn em értem a sirám okát.
Az e-book olvasó lényege az e-ink kijelző. Gyakorlatilag olyan olvasni, mint egy könybet. Semmi se világít a szemedbe, nem fáraszt annyira. Ezt notival nem csinálod meg. Külön videólejátszó eddig is volt, és külön zenelejátszó is.Ezeknek a dolgoknak pont az az értelme, amit korábban is írtam. Hogy ne kelljen egy ultra-drága mobil cuccot venni, vagy olyan fícsörökért fizetni, amire nincs szükség. De említhetném az oszthatóságot is. Ha valamelyik családtagom érdekli az e-könyvem, nem kell odaadnom a notimat és lemondanom minden funkciójáról, csak odaadom az olvasót és kész. Egy tabletet könnyebb mutogatni, ahogy azt mások is írták, és megfelelő csomagolással még egyensúlyozni se kell vele, csak beledugod a kezed.
Minden ember, minden szituáció különböző, és nem lehet minden helyzetre külön eszközt fejleszteni. De nem is kell embereknek azért lemondaniuk eszközökről, mert a számára fölösleges fícsörök drágítják. Nekem nincs okos-telefonom, mert telefonálni elég a 4k-s is, és nincs se tabletem, se netbookom, se notebookom. Csak egy asztali gépem van.
Ja, meg egy CD-Walkman-em, amin mosogatás közben hallgatom a rásegítést.
-
TESCO-Zsömle
titán
Az miért volna jobb, hogy ha neked csak egy telefon kellene 20-ért, mert mást nem akarsz csinálni, de meg kéne venni 600 ezerért a kombicuccot, mert csak az van, mert úgyis jó mindenre?
Én úgy vagyok vele, fő a változatosság. Az meg, hogy ki-mit vesz meg, a fejben dől el. Láttam már sokgyermekes családapát, aki forintra kiszámolta a családit, meg olyat is, aki az első nap elitta a felét.
Ahogy mondtam. A probléma a fejekben van.
-
TESCO-Zsömle
titán
Pedig rommá fogja verni a Netbookokat a Tablet. Aztán a Netbookok megszűnnek helyüket pedig átveszik az ARM/tegra/miegymás alapú smartbookok. És ezt már előre lehetett tudni, mert már a Tegra 1-el is készült prototípus smartbook, csak nem dobták piacra. 3 évig árulták nekünk azt a szart, amiről ők már előre tudták, hogy használhatatlan. De a legszomorúbb, hogy meg is vettük...
Polllen: Ez nem tájolás, terelés.
-
TESCO-Zsömle
titán
Kizárólag hype-al nem lehet ilyen népszerűvé tenni egy terméket
Ezt ugye te se gondolod komolyan?
Mikor kijött az EEEpc, mindenki tolult vásárolni, mert az neki kell, meg hogy milyen jó. Aztán mikor kipróbálták, koppantak nagyot, mert Flash gyorsítás híján még arra is alkalmatlan, amire kitalálták.
Polllen: Ebből is látszik, hogy a hit a legfontosabb a világban, mert minden csak azon múlik, ki-mit hisz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A DRAMeXchange elemzése szerint jövőre háromszor annyi táblagép fogy majd, mint idén.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bundle topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kalandor: Habemus papam
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest