Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz TESCO-Zsömle #63 üzenetére

A gond az, hogy így is majdnem 600k-nál tartunk. :D
    Mert trendi a nagy full HD lcd tv, a noti, az okos tapis telefon 3g-vel, mostmegmár lassan a tablet is az lesz.

Nekem nem a változatossággal van gondom, hanem azzal, hogy mostmár szinte minden külön alkalmazásnak van saját készüléke.
    Mindaz amit egy 7köznapi sz.gép vagy laptop tud, szépen lassan megkapja a külön 1-1 célra optimalizált kütyü megfelelőjét.
    Külön e-book olvasó, külön videólejátszó, külön mp3 lejátszó és így tovább. Holott a legegyszerűbb notebook vagy netbook mindezt tudja, de akár egy telefon is.
    Kiváncsi vagyok mikor fog kijönni a következő lcd kijelző, amit digitális jegyzetfüzetként használhatunk ... only...

@Cyberpunk:

Ahm, akkor gondolom neked ottvan egy jó kis Onkio vagy Denon hi-fi rendszer a hozzávaló CD-s deck-kel ,eg hangfal szettel. Ha már minőség meg egyedi igények.
    Szal igen, vannak speciális igények, de azok egy része is csak a trend miatt. Szvsz a belvárosi forgalomba robogó buszon édesmind1, hogy az mp3 hogyan szól a füledbe, a lényeg, hogy elnyomja a zajt, magát a zenét szerintem úgysem lehet egy koszos emberekkel teli buszon élvezni. De ez csak egy példa.
    Viszont ha már annyira a minőség az igény, akkor az már ott megbukott, hogy mp3.
    Akkor már legyen audió CD, vagy Flacc. Ja, hogy a CD lejátszót hurcolászni már nem trendi? :D Pedig régen mennyire az volt... Mostmár jó az mp3 is, mert kisebb, könnyebben elfér stb...

A fényképezőgépnél a minőség tényleg nem ugyan az, de a kérdés itt megint az, hogy vajon ez számít? Ahhoz, hogy az ember a notin vagy a tévén megnézzen pár képet tényleg annyira fontos egy komolyabb optika?
    Mert szerintem a normál 7köznapi, családi képekhez bizony egy mai telefon kamerája már bőven megfelel. A felmérésekből amúgy is az jön le, hogy még a komolyabb fényképezőket is teljesen alap- és auto beállításokkal használja az emberek java része.
    Mért? Mert ku**vára nem ért hozzá, nincs is szüksége rá, csak valahol azt hallotta, hogy a 85 ezer forintos digitgép sokkal jobb, mint a 35 ezer forintos vagy a telefonba épített és ezért megvette. Tény, hogy jobb de az emberek nagyrésze ezt egyáltalán vagy csak részben használja ki, egyszerűen azért, mert nincs szüksége többre.

Új hozzászólás Aktív témák