Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
A diploma csak egy dolog. Én nagyon sok frissdiplomás gyereket ismerek, nagyjából szakmailag a hatéves lányom szintjén állnak. Régebben tanítottam, de leszoktam róla. Nincs az az isten, hogy azt a sok hülyét, aki éppenhogy a bekapcsológombot megtalálja én tanítgassam.. na persze. Másrészt pedig azt képzelik, hogy van diploma, én vagyok a király, ide nekem havi fél milla nettót. Hát ez nem így működik. Multinál, kezdőként, nulla gyakorlattal kevesebbet keresnek, mint egy KÖZEPES szakmunkás. (És ez így van jól) A férgese kihullik, és elmegy szakmunkásnak maszek mellé, és mindenki jól jár. A legnagyobb baj szerintem a társadalmi prés. Nyomják beléd a fogyassz-fogyassz-fogyassz-t, nyomják beléd, hogy siker, meg szamárlétra, meg vigyed valamire fiam (azaz legyél főnök valahol, mert ezt mondják valójában!) és keresd gennyesre magad, BÁRMI ÁRON! Na ez a baj.. ehhez ész, vagy kapcsolatok kellenek. Akinek egyik sincs ( a döntő tömeg ilyen) az bajban van a Szép Új Világban.. 80-90% ??? Valahol nem irigylem a mostani tizenhuszon-éveseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- DUNE médialejátszók topicja
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest