- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
A diploma csak egy dolog. Én nagyon sok frissdiplomás gyereket ismerek, nagyjából szakmailag a hatéves lányom szintjén állnak. Régebben tanítottam, de leszoktam róla. Nincs az az isten, hogy azt a sok hülyét, aki éppenhogy a bekapcsológombot megtalálja én tanítgassam.. na persze. Másrészt pedig azt képzelik, hogy van diploma, én vagyok a király, ide nekem havi fél milla nettót. Hát ez nem így működik. Multinál, kezdőként, nulla gyakorlattal kevesebbet keresnek, mint egy KÖZEPES szakmunkás. (És ez így van jól) A férgese kihullik, és elmegy szakmunkásnak maszek mellé, és mindenki jól jár. A legnagyobb baj szerintem a társadalmi prés. Nyomják beléd a fogyassz-fogyassz-fogyassz-t, nyomják beléd, hogy siker, meg szamárlétra, meg vigyed valamire fiam (azaz legyél főnök valahol, mert ezt mondják valójában!) és keresd gennyesre magad, BÁRMI ÁRON! Na ez a baj.. ehhez ész, vagy kapcsolatok kellenek. Akinek egyik sincs ( a döntő tömeg ilyen) az bajban van a Szép Új Világban.. 80-90% ??? Valahol nem irigylem a mostani tizenhuszon-éveseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi