Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
Új hozzászólás Aktív témák
-
jogos, nem nyelték le az EGÉSZET
de milyen bika lehetett volna az eredeti akkuval és képernyővel?
(pláne, ha - ahogy írod - a joycon probléma már nem probléma!)és ne mondd, hogy "de olcsósítani kellett", mert 2+ éve nem csökkent a switch ára, miközben az előállítása biztosan ... szóval bőven kellett, h legyenek tartalékok az árban/tudásban
kisebb hűtés is kellett, a selejtes soc is használható, mert portable mód sebességét kell csak tudnia... az ms/sony slimjei esetén nem volt ennyire savanyú a szőlő (nekem), ott abszolút előrelépést jelentettek a gépek, mellé OLCSÓBBAN.
itt az olcsóságot keményen "megfizettetik".... pl a rezgés hiányára tényleg csak az n fillérbaszása magyarázat
és szerintem igenis lesz pró szvics - ds és 3ds pró is volt
(#18) Bibby: igen, engem a nintendo bántott, ezért vagyok frusztrált
édesistenem...(egyébként természetesen gyűlölöm a nintendot, ahogyan mindenknek kellene a hozzáállásuk miatt (nem a remek játékaik miatt, nyilván!) ... lásd pl: youtuben n játékok játszásának monetizálása, az emuzás elleni ordenáré fellépés, miközben ők SE árulják a régi "szarokat", obszcén túlárazás (kvázi-HIBÁS joyconok ára!), ár mellett sokszor hitvány minőség, gimmickek ajnározása (wiimote kivételével!
)... )
Új hozzászólás Aktív témák
ph A japán vállalat minden bizonnyal egységesíti a két gép hardverét.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest