Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Projektor topic
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Kár ezen vitázni, de attól hogy sok hülye sz@rul hordja, még ez a divat. Nekem pl. ilyesmi kialakítású szemüvegem van, csak nem kerek az alja, hanem szögletes. Akivel eddig találkoztam mindenki azt mondta hogy baromira jól áll, megy az öltözködésemhez ( kicsit fiatalos elegancia), és nem utolsó sorban megy a személyiségemhez. Nem egy idősebb is ezt mondta.
Aki érti is, annak hidd el, hogy jól ál. 
Én pedig azon a véleményen vagyok, hogy ha már "ruházati" termékeket akarnak átalakítani eszközökké, akkor érdemes a divatot követni. Bár lehet a G féle dizájnból lesz divat,
Az meg vicc, hogy álretró, nem is reagálok rá. Prada, Gucci, mindenki ezt követi, de ezek szerint az összes divatcég tök hülye.Szerk.: Egyébként már régen nem divat a futurizmus. Lehet az lesz pár év múlva, de gondol nem 2018-ban akarja piacra dobni a Google a szemüvegét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Router gondok
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- DJI RS 2 (Bontatlan)
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- Nikon Z5 full frame nikkor 85mm 1.8 és 35mm 1.8 ftz II
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Aki érti is, annak hidd el, hogy jól ál.