Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Ha nem csinálja akkor csinálja más és máshoz megy a vásárló.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
mariomahmoud
tag
Tv szegmens erősítés, de komoy időszak következik.. Apple, Google, most a Sony, mindeki ráfekszik a TV piacra?
Üdv. Mario
-
atti_2010
nagyúr
A Sony az utóbbi időkben rendesen elbaltázott mindent ami a TV-hez köthető, az OLED-et is otthagyta remélve hogy a 3D majd busás hasznot hoz most meg OLED téren lehagyta az LG és a Samu is.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
törölt tag
Várjuk szeretettel.
Azért kíváncsi leszek élőben majd mit mutatnak fel az OLED TV-k. -
BloodRay
veterán
Na igen. Most pedig igyekezniük kell, mert nagy bajba kerülhetnek ha így folytatják tv fronton.
Valami hatalmas dobás és változás kellene tőlük, hogy visszanyerjenek valamennyi pozíciót."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Dogmatix
tag
ezek szerint az OLED, kijelzőkkel kapcsolatos problémát megoldották? (kék szín csak pár 1000órát bír)
-
Dassler
őstag
A profiltisztításra azért kíváncsi leszek. Nem tudom mit akarnak elhagyni: telefon, erősítők, Sony Comuter...?
[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
PC-rev-RM
tag
Úgy globálisan, mint helyi szinten is. Van ismerősöm, aki Sony termékeket árult, azt mesélte, hogy a Sony-t mintha nem is érdekelné a konkurencia, nem igazán követik a divatot (pl már minden dvd-n volt usb, amikor a Sony-n még sehol), meg ami anno engem is meglepett, hogy LCD-tv-láz közepén leálltak a saját panel gyártásával. Amerikában sem piacvezetők már.
"My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"
-
Johnny Cage
addikt
megint elaludt a sony.. nagyon úgy néz ki, hogy mostantól nem a japán gyártók diktálnak, csak kullognak a kóreaiak után és csinálják, amit ők is. pedig a sony, ha nem áll le a fejlesztésekkel, hatalmas előnyre tehetett volna szert.. nem hiszem el hogy egy ekkora gyártó képtelen felmérni a piac igényeit (vagy időben reagálni azokra).
-
fatallerror
addikt
gyerünk sony kapjátok össze magatokat h legyen sok jó tv a piacon mert !!
meg a többi gyártó is..olyan inputlagosak már a sok képfeldolgozótól a tv-k h már lassan nem csak játéknál érezhető hanem filmnél is a hangcsúszása....don't tell me what i can't do!
-
elefant
őstag
válasz PC-rev-RM #10 üzenetére
hát a beépített médialejátszós dolog azér érthető, ha belegondolsz, hogy ott a sony pictures meg a sony music.... szóval a saját tartalomszolgáltató szekció alattt vágták volna a fát, kitartottak amíg lehetett, de amikor már világosan látszódott, hogy ennek hiánya piaci hátrányt okoz, akkor beadták a derekukat.
-
elefant
őstag
válasz Johnny Cage #11 üzenetére
szerintem nem "elaludt", hanem valami egészen brutális harc mehet az egyes részlegek között, hogy ki mennyi támogatást kapjon.
-
nebulo
tag
válasz mariomahmoud #2 üzenetére
Úgy néz ki a TV-zés most fog a második virágkorához érni.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Várom majd az eredményeket, hogy mit is fog tudni, és meddig bírja
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
GhanBuri Ghan
őstag
A fogyasztásról nem is szólva: "it can use over three times as much power to display an image with a white background such as a document or website"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest