- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Ha az anyagminősége rendben van, akkor talán, de csak talán megéri a pénzét.
Az elődöt volt szerencsém élőben látni, kipróbálni, röviden: egy kalap sz*r az egész. Annyi pénzért nem egy kétezer forintos kínai noname ház minőségére számítottam. -
H.O.D.
senior tag
PRO:
Én drágábban vettem. Idióta alakja miatt szedett-vetett érzést kelt, plusz most próbálom visszacserélni, mert az odakínált fájlok felét nem tudja lejátszani. Egy ilyen házba épített PC-vel nincs ilyen gond.KONTRA:
Más kérdés, hogy a teljes lehajtható előlap tipikus kínai bazári majomfogó, ennek elég lenne egy 3cm-es flip is. Valamint elfelejthetnék végre a színes műanyag csatlakozókat és lehetnének arany-fekete kivitelűek. Így ebben a formában ez nem pálya és sajnos a kategóriában egyik sem. -
kromatika
veterán
87 eu ezért
-
VS461
tag
Nekem tetszik, es a belevalo is megvan, csak be kell koltozni. Azt hiszem, megtalaltam a teveallvanyba a megveendo hazat.
-
Trava
tag
Ennyiért már kész médialejátszót lehet venni, ezt meg még tele kell tenni.
-
Logen88
aktív tag
Nekem tetszik, hogy ilyen egyszerű, csak az ár nagyon magas.
Egy kis moddingal fel lehetne dobni. Szeretnék egyszer egy ilyen fekvő kuckót átalakítani, lenne is pár ötletem, de ilyen ár mellett. -
Meridian
senior tag
Az árát is figyeljétek... 27-28ezer Ft egy hajtogatott üres fémlemez dobozért. Nem sok egy kicsit ezért?
-
M@trixfan
addikt
Oké, oké, jól illeszkedik egy komponens rendszerhez, de amikor lenyitnám az elejét optikai lemez berakásához akkor már borul az elegancia. Jóbarátom FT03 Mini házán slot-in nyílás van. Talán itt is inkább azt kellene alkalmazni, vagy a Mac Pro-hoz hasonló ízléses síkban lesüllyedő takarást "meztelen" tálcával.
-
XuChi
addikt
Ez nagyon gagyi. Hol vannak az ötletek ???
-
RepeatSector
senior tag
Mi ez a lemez kuckó?
-
Silentfrog
veterán
Olyan semmilyen.
-
törölt tag
Nekem bejönne, de ez nagyon csutkára lett faragva. Kár érte, igazán.
-
Cheesy
őstag
Bármikor szívesen visszaváltanék fekvő házra, ami fogadja az ATX lapot, jól szellőzik és ilyen visszafogott (értsd: nem gamer) dizájnnal bír.
-
A régi leselejtezett VHS lejátszókat kibelezték és újra eladják gépháznak? Érdekes újrahasznosítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest