Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a szappanopera effektus azt jelenti, hogy olyan minden film, mintha színházi előadást néznél. Azt hiszem az Én samumban ez Dinamikus kontraszt vagy micsoda. LG nél minden beállítást végigteszteltem, de nem tudtam rajt visszavenni, zavaró volt. Asszony teljesen laikus ,( azt sem tudja mi az hogy LCD csak lapos nem lapos ) Ő abban a pár napban is a Samsungot nézte ez miatt. Amúgy valóban lehet ebben valami, hogy túl nagy a kontraszt. Nekünk semmi nem jó
Ettől függetlenül. mikor elvitték tőlem, és leültem újra az addigi büszkeségem, a pár hetes 200 hz 4 K Samu elé, sikerült tapasztalnom,hogy bizony ez az alap OLED is oda vissza verte képminőségben, de a mozgás jobb volt az én tévémen. Ez van, majd lesz mire váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A pletykák szerint a cég az LG által favorizált WRGB technológiára építene.
- Eladó GARANCIÁLIS Razer Barracuda X Quartz Pink
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Eladó GARANCIÁLIS Audio Technica ATH-M50xSTS USB
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest