- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Gaming notebook topik
- Forrmell.enn
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA® driverek topikja
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
én nem buzdítottam tiltásra, kérdezem, hogy lehet egyszerűen engedélyezni a ph-t, ha valaki egyébként adblockolva netezik?
-
vati
senior tag
OK, megértem, piacról éltek, és a PH! van elég értékes oldal ahhoz, hogy elnézzem azt a pár bannert. (azt se lehet mondani, hogy teljesen félremennek, volt példa hogy vettem cuccot itt látott bannerből kiindulva
)
Viszont azt is látni, az itteni közönség sűrűbben adblockozik mint az átlag, a hirdetési módszereket is erre lenne jó szabni. Pl. hogy az öntudatos webfogyaszó egyszerűen tudja megengedni csak és kizárólag a PH!-nak, a nem túl agresszív (pl. felugró) bannereket.
Ha kísérletképpen engedélyezem a ph-t az adblockban, semmi; whitelist-re teszem a NoScript-ben, semmi: egy árva reklám se jön továbbra se...Persze tudom, hogy az adocean.pl-t és társait kellene engedni, de ha csak itt akarom, az mindig plusz két kattintás, ezt nem biztos, hogy mindenki hajlandó megtenni, ha erre jár.
-
vati
senior tag
Nem értem mi ez a nagy lárifári a kivédhetetlen trackelésről.
NoScript, Adblock Plus, nem is látok reklámot sehol. (A PH!-n sem
)
Pont ettől jó a Mozilla.
Összes adxy jellegű oldal blokkolva van, és a böngésző előzményeket soha nem engedem eltárolni, third-party sütiket sem engedem.
Van olyan plugin is, ami kiteszi gombra az előzmények törlése funkciót, ha épp olyan hangulatom, rábökök, és az 1-2 süti is ment a levesbe ami az aktuális sessionben felkúszott valahogy. vagy néha gondolok egyet, újraindítom a böngészőt, history ment a levesbe.A birka többség, akivel meg lehet nézetni a reklámokat megérdemli... amióta létezik Mozilla, nekem ilyen gondom nincs és nem is lesz.
Egyik fő szempont, amiért rá váltottam még a FF1.0 körül, éppen ez volt.Ami kérdésem lenne: hogy csinálják meg egyes oldalak, hogy
1) törlöm az előzményeket
2) Tor-ban kérek egy új identitást (vagyis új exit node IP-t)
3) biztos ami biztos, újraindítom a böngészőt
- és néha, nem mindig, mégis emlékszik az oldal hogy már jártam ott?
Azt gondolnám, ez képtelenség... esetleg úgy lenne lehetséges, hogy rögtön eltárolja az IP-címemet mindenféle beleegyezéskérés nélkül, és N-edik alkalommal a Tor egy olyat ad, ami korábban már volt - amit nem túl valószínű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- Asztalos klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest