- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
OK, megértem, piacról éltek, és a PH! van elég értékes oldal ahhoz, hogy elnézzem azt a pár bannert. (azt se lehet mondani, hogy teljesen félremennek, volt példa hogy vettem cuccot itt látott bannerből kiindulva
)
Viszont azt is látni, az itteni közönség sűrűbben adblockozik mint az átlag, a hirdetési módszereket is erre lenne jó szabni. Pl. hogy az öntudatos webfogyaszó egyszerűen tudja megengedni csak és kizárólag a PH!-nak, a nem túl agresszív (pl. felugró) bannereket.
Ha kísérletképpen engedélyezem a ph-t az adblockban, semmi; whitelist-re teszem a NoScript-ben, semmi: egy árva reklám se jön továbbra se...Persze tudom, hogy az adocean.pl-t és társait kellene engedni, de ha csak itt akarom, az mindig plusz két kattintás, ezt nem biztos, hogy mindenki hajlandó megtenni, ha erre jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest