- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz MZperX75 #650 üzenetére
7770-7750- 7670-7650- 7570-7550
NA jo de ezek nem lesznek alternativak azoknak akiknek 5850/70 gtx 460-asuk van
nekem mint tunningos 5850 tulajnak minimum egy 7870-esre lenne erdemes penzt kiadni hogy erezzek is valamit
NA igen csak nem biztos hogy meger nekem 40k-t +40% erō, foleg ha az 5850 még jol teljesit
NA mind1 meglatjuk
-
Remus389
veterán
válasz - = Zk = - #628 üzenetére
és még olcsó is legyen?
akkor 5850-est ajánlom, tunninggal hozza sőt meg is haladja az 5870-est
nekem is olyan van tuti és olcsó
BeLucZ: szerintem a 7970 a driverek fejlődésével +30% előnyre tesz szert az 580-hoz(a jelenlegi +20%-ról), a 7950 +10%-al lesz csak gyorsabb az 580astól(tradicionálisan 15-20% különbség szokott lenni az "50" és a "70"-es köztitt csekkolhatod, de ez már a 4850/4870 és a 3850/3870 közt is így volt
a 7870-es pedig közel lesz az 580-ashoz, tunninggal beéri sőt meg is haladja
a 7850-es pedig szénné húzva eléri az 580-ast szerintem
nem lesz az olyan rossz
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
válasz [CS]Blade2 #613 üzenetére
koszi a megerositest!
a kozepkategoria hozza a letobb penzt, mint pl a gtx 460, ami 100-200 dollar aron van
az aljakategoriabol lehet tobb fogy de azokon kicsi lehet a haszon, a felsonel pedig orulnek ha visszaterul a kifejlesztesi koltseg
-
Remus389
veterán
szerintem pedig a kozepkategoria adja a legtobb profitot
abbol jo sok fogy es darabonkent is magas haszon van.
6850, gtx 460 es tarsai
-
Remus389
veterán
válasz antikomcsi #445 üzenetére
10 watt ide vagy oda(X4-X6 különbség), az 48 fillért jelent óránként, tehát még fél forint sincs(48Ft/KWh)
nagyon kemény indok hogy ne váltson
több hónap keméyn energiatakarékoskodás után talán megspórol egy óriás túró rudit
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
különben is, önmagukhoz kellene mérni pl a 6970-eshez
ott lehet megvan(inkább meglesz a driverekkel) az 1.4-1.5 szorzó, nagy terhelésen
meglássuk, van ebbe azért kraft, az 580-asnál is jelentősen gyorsabb tud lenni 33-34% nagy felbontáson, azért ha így nézzük ez nem semmi, pedig az 580-as elég brutkó
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
az a te magánügyed ha csak a BF3-mal játszol és a te beállításaiddal smúth
akkor ne válts, ennyi
de látható a linkelt grafikonból hogy minnél durvábban adod a kareszra a terhelést, 2560 8*AA, szépen elhúz a gtx-től átlagosan 34%-kal(ez a reális kb, vagy még több a driverekkel)
GTX 580-ról nem szükséges erre váltani mondtam én ilyet?
#420: nekem kifejezetten tetszik ahogy végighúzod az egeret és kijelzi százalékosan/precízen amire épp kiváncsi vagy, sehol máshol nem láttam ilyet, mindenhol csak ilyen primkó színes kis grafikonok vannak, és szemre megállapíthatod hogy hát kábé 3-12% közt lehet a difi
nem is beszélve a mindenre kiterjedő, aprólékos tesztekről
és erre az oldalra mondják hogy kókányolt pff..., emellett inkább az összes többi az
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
germán precizitású oldal, nagyon jó és elismert (Computerbase.de, gyakran olvasom/felvágós )
ne gyere a gagyi techpoweruppal, mert az eléggé le lett szólva, itt a fórumtagok közt, először én is azt néztem, de felvilágosítottak hogy az gagyesz
egyébként is elég ránézni az oldalra, a grafikonokon húzd csak szépen végig az egeret, és rágyüsz hogy pont nem kokányolt, inkább precíz, példát vehetne róluk az összes többi kábé az óvódás grafikonjaikkal, amit egy ötéves is elkészít
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
5850-esről megérné
mondjuk akkor már kukázhatnék mindent ami alatta van(a renccert)
meg jobb tápos is kéne, meg új
meg akkor már egy SSD is illene egy olyan gépbe...lehetőleg nagy
áhh ilyenkor inkább hagyom a francba, elég smúth nekem a 40 fps is, ennyi pénzért nem kell 70 , mert kijön hogy mindennel 1ütt 300.000, akkor inkább legyen kevesebb fps
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
első benyomásom nekem is ez volt, ráadásul a techpowerupos tesztet olvastam ahol különösen lehúzták
de miért nem igaz a hozzászólásod?
1. van + 20% teljesítménytöbblet az eleve brutális GTX 580-hoz(sőt 2560-as felbontásban +33%!!!), a legalsó grafikonon még jobban lemarad +34%-kal gyorsabb a Radi
2. mivel új architektúra, valószínűleg jobb driverekkel 10-20%(vagy még több) még van benne, míg az 580-as már kiforrott driverileg, így már majdnem másfélszer olyan gyors mint az eleve brutális
580-as, sőt lehagyja a 6990-est is(amit már most ostromol), ez mindig így van, kell pár hónap míg rendes driver lesz rá3. jó tunningtartalékai vannak, vízzel biztos nagyon messzire lehet húzni majd
4. ugye nem most kell megvenni, kicsit várni kell míg beáll az ára
tehát elsőre tényleg nem olyan lenyűgöző, de picit vár az ember letisztulnak az infók, kiderül hogy egy egychipes szörny, szerintem jövő tavasszal már 40-50%-os lesz az előnye az 580-ashoz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest