- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Vicces lenne ha többet enne az 580-nál kisseb csikszélességen nem? Amit most leírtál az a kártya felépítéséből adódik, nem abból hogy milyen ügyesek a pirosak... 40nm-en épp úgy zabálna mint az 580 megnyugtatlak!
Másfelől aki nem tud etetni egy 150k-s játékszert, de megvenni megtudta az egy címeres ökör! Tipikus BMW csóró munkágyerek esete... -
Cybertrone
veterán
Az ár dönt úgy is... pontos listás árat tud valaki mondani? Nem kell magyar jó a külföldi is!
-
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH #122 üzenetére
Megvitattuk ezt már szerintem sokszor!
Mindenki másképp közelíti meg a dolgokat, én erről, te arról! Számomra 1 gpu megy 1 gpu ellen, 2 gpu 2 gpu ellen
Ezzel együtt nem érzek akkora sebességbeli áttörést hogy fú de nagyon mennyek és vegyek belőle... az árát sem érzem evidensnek hisz mire fel az 500 dodó/500€?
Szvsz én még várok és ülök a seggemen! -
Cybertrone
veterán
válasz
Tökmindegy #108 üzenetére
Majd egy év után, még mindíg jól tartja magát az 580, ami már akkor sem volt olyan fasza technikailag mint a radeon mikor kijött!
Ezért is írtam neki hogy az AMD most érte utol azt a karit ami több mint egy éve már kint van a piacon, és az még nagyobb gond hogy ehhez az erőhöz neki kisseb csíkszél kellet... No mind1, látod az aláírását, no commentatti_2010:
Fasza, csak sajnos ki kell hangsúlyozni hogy 1 gpu-ról beszélünk itt is, és ott is... Mellesleg az 5970-es csak addig volt power míg futotta a vram, aztán kegyetlen fps droppokat követett elÉs ha azt nézzük akkor az 590-es meg ezt veri hülyére új technika ide vagy oda... ahhoz hogy azt lehessen mondani hogy igen ez egy fasza kari lett legalább 50%-ot kellet volna verni az 580-ra, és minimum hozni alulról az 590 szintjét... főleg azért mert 500€ az nem kevés, és bizony nem 15% miatt fizetnének az emberek annyit
-
Cybertrone
veterán
válasz
atti_2010 #95 üzenetére
5xxx-es szériára jött megkésve a 480... kb 10%
6xxx-es széria kijött ami befogta a 480-at, kijött mocsok módon az 580-as, amit nem sikerült csak 2 gpu-val megfogni
majd mond erre is valamit a zöld
De mondjuk minek is magyarázok egy olyan korlátolt embernek akinek az az aláírása ami...havasa:
Fasza, de nekem nem 590-em van, mert az ugye módjával tuningolható... 580 sli-m van amit még az oc-s cucc sem fog meg, és akkor ezeket lehet húzni! Mindazon álltal engem a több monitor nem izgat egy van azt kell etetni 2560-ban, és majd mérlegelek hogy ha kijön azNV hogy mejk is éri meg jobban erre! -
Cybertrone
veterán
Az a baj barátom hogy az AMD hiába gondolkozik előrelátóan jövőre jön az új kártyája, és akkor ez lesz elavult, holott még ki sincsen használva!
NV a jelenre tervez, kb 1.5 évre, aztán jön a váltás... Mindíg az AMD után tolja ki a cuccát, és valahogy mindíg 10-15%-al elé kerülEz a sok éves tendencia!
-
Cybertrone
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD GCN névre keresztelt architektúrája újradefiniálja a grafikus processzor fogalmát.
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest