- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Vicces lenne ha többet enne az 580-nál kisseb csikszélességen nem? Amit most leírtál az a kártya felépítéséből adódik, nem abból hogy milyen ügyesek a pirosak... 40nm-en épp úgy zabálna mint az 580 megnyugtatlak!
Másfelől aki nem tud etetni egy 150k-s játékszert, de megvenni megtudta az egy címeres ökör! Tipikus BMW csóró munkágyerek esete..."Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
Ki a pöcsömet érdekel ez itt? Mi win alatt gamelünk többnyire, DX zászló alatt... az hogy a sok tamagocsira naponta 300 semmitmondó tetris jön ki senkit nem érdekel...
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
Az ár dönt úgy is... pontos listás árat tud valaki mondani? Nem kell magyar jó a külföldi is!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz MPowerPH #122 üzenetére
Megvitattuk ezt már szerintem sokszor! Mindenki másképp közelíti meg a dolgokat, én erről, te arról! Számomra 1 gpu megy 1 gpu ellen, 2 gpu 2 gpu ellen Ezzel együtt nem érzek akkora sebességbeli áttörést hogy fú de nagyon mennyek és vegyek belőle... az árát sem érzem evidensnek hisz mire fel az 500 dodó/500€?
Szvsz én még várok és ülök a seggemen!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz Tökmindegy #108 üzenetére
Majd egy év után, még mindíg jól tartja magát az 580, ami már akkor sem volt olyan fasza technikailag mint a radeon mikor kijött!
Ezért is írtam neki hogy az AMD most érte utol azt a karit ami több mint egy éve már kint van a piacon, és az még nagyobb gond hogy ehhez az erőhöz neki kisseb csíkszél kellet... No mind1, látod az aláírását, no commentatti_2010:
Fasza, csak sajnos ki kell hangsúlyozni hogy 1 gpu-ról beszélünk itt is, és ott is... Mellesleg az 5970-es csak addig volt power míg futotta a vram, aztán kegyetlen fps droppokat követett el És ha azt nézzük akkor az 590-es meg ezt veri hülyére új technika ide vagy oda... ahhoz hogy azt lehessen mondani hogy igen ez egy fasza kari lett legalább 50%-ot kellet volna verni az 580-ra, és minimum hozni alulról az 590 szintjét... főleg azért mert 500€ az nem kevés, és bizony nem 15% miatt fizetnének az emberek annyit[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz atti_2010 #103 üzenetére
Jelenleg ott tartunk hogy az AMD most tudta behozni az 580-at és kicsit túlszárnyalni Nem hiszem hogy eddig az NV volt lemaradva sebességben
joi29:
A fölső mondtatot neked is írom[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz atti_2010 #95 üzenetére
5xxx-es szériára jött megkésve a 480... kb 10%
6xxx-es széria kijött ami befogta a 480-at, kijött mocsok módon az 580-as, amit nem sikerült csak 2 gpu-val megfogni
majd mond erre is valamit a zöld
De mondjuk minek is magyarázok egy olyan korlátolt embernek akinek az az aláírása ami...havasa:
Fasza, de nekem nem 590-em van, mert az ugye módjával tuningolható... 580 sli-m van amit még az oc-s cucc sem fog meg, és akkor ezeket lehet húzni! Mindazon álltal engem a több monitor nem izgat egy van azt kell etetni 2560-ban, és majd mérlegelek hogy ha kijön azNV hogy mejk is éri meg jobban erre![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Az a baj barátom hogy az AMD hiába gondolkozik előrelátóan jövőre jön az új kártyája, és akkor ez lesz elavult, holott még ki sincsen használva!
NV a jelenre tervez, kb 1.5 évre, aztán jön a váltás... Mindíg az AMD után tolja ki a cuccát, és valahogy mindíg 10-15%-al elé kerül Ez a sok éves tendencia!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
+1.... gondolkoztam a váltáson CF-re, viszont ezt látva nem éri meg SZÁMOMRA!
Game tesztek közül ami engem érdekel ott 5 fps a különbség Na most ez lófing... többet vártam a gpu-tól, és a bődületes memó sávszéltől... No nem baj, megvárjuk az NV válaszát!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Új hozzászólás Aktív témák
- Banggood
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest