- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"ugy értem hogy ne fotelböl meg statisztikákbol indulj ki,mint ahogy teszed...hanem nézz körül a világban,"
Akkor jól értettem, téged nem a tények érdekelnek, hanem a saját kis buborékod keltette illuzió.
"jahh és nézz meg már statisztikákat is,jajj hogy van ahol ez nem igy néz ki?természetesen azt nem linkeled
"
Felhívnám a figyelmedet, hogy te sem linkelted. Itt a nagyszerű alkalom, tedd meg!
-
dabadab
titán
"ne misztikáld már tul,attol hogy becsomagolod szépen még nem változik meg."
Úgy érted, az, hogy az ember valódi tényekre hivatkozik ahelyett, hogy mit lát pár ismerősénél, az túlmisztikálás meg szépenbecsomagolás?...
Tekintsd meg ezt, elég jól látszik, hogy a fizikai formátumok meredeken esnek és ezen nem segít az se, hogy konkrétan a bakelit-eladások emelkednek (a kazetták azok meg aztán végképp hiszter hülyeségek, amikből elhanyagolható mennyiség fogy):
Ja, és ezt a "ne Magyarországból indulj ki" szöveget nem biztos, hogy mindig erőltetni kell
-
dabadab
titán
"a gond talán az hogy nem mindig Magyarországbol kellene kiindulni..."
Az alapvető probléma persze az, hogy nem reprezentatív adatokból indulsz ki. Az, hogy az a pár ismerősöd mit csinál, sokat nem mond még csak az EU félmilliárdos népességéről sem.
"attol még hogy Magyarországon megölték a zenei piacot,mert ugye lelopni egyszerübb mint megvenni,attól még máshol van és burjánzik ugyanugy."
A zenei lemezek eladása máshol se "burjánzik ugyanúgy", mint mondjuk a kilencvenes években, az online terjesztés mindehol a domináns formává vált.
-
hardzsi2
aktív tag
Szerintem hiába várjuk a nagyobb kapacitású adathordozó lemezeket.
Itt van pl. ez az 5 éves cikk (1PB egy DVD-n) és hallottunk azóta róla bármit is? Semmit. És nem is fogunk...Próbálkoztak hologrammal és minden mással is, de semmi áttörés: egyszerűen itt elértünk egy olyan korlátot, amely viszonylag kis beruházással nem fejleszthető érdemben tovább, komolyabb pénzt pedig nem fognak belenyomni. Egyértelműen a chip-en tárolásé a jelen és a közeljövő is, amely számtalan egyéb előnnyel is rendelkezik a lemezes tároláshoz képest (méret, gyors visszaolvasás és újraírhatóság stb.).
Engem érdekelne amúgy egy versenyképes árú UHD Blu-ray lejátszóra történő beruházás (ill. egy szolidabb 4K-s filmgyűjtemény kialakítása), de mire pár év múlva aktuálissá válhat számomra (lesz 4K tévém pl.), addigra lehet, hogy már engem sem fog...
-
dabadab
titán
"szinte minden háztartásban van bd lejátszo"
Most így belegondoltam és rájöttem, hogy az ismerősi körömben nem is tudok senkiről, akinek lenne (igen, ebben benne lenne az X1 meg a PS4 is, arról se tudok - mondjuk összesen kb. 100 millió fogyott ezekből és csak az EU + USA az több, mint 350 millió háztartás).
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- Honda topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest