- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
válasz
HUN_Sector #925 üzenetére
-
pecccccccca
őstag
Nekem nem kell a számba rágnod…. Mióta kijött a cikk azóta kb minden ötödik hozzászólás a tied amiben a szánkba rágod, hogy márpedig valahol valamilyen formában egy valamilyen univerzumban ennek a kártyának van helye!
Megértettük szerintem elsőre is. Nem a hülyébbek járnak ide fórumozni. Igazából én személy szerint sértésnek is veszem, hogy hülyének nézed az embereket akik nem a te véleményeden vannak, mert úgy néz ki el kell fogadnunk azt amit mondasz. Hisz a szánkba kell rágnod. Mintha nem tudnánk eldönteni mi a jó és mi a rossz…
Kicsit túlliheget ezt a szájbarágást… -
pecccccccca
őstag
Szerintem a dedó ott kezdődik, ha valaki széllel szemben pisil és úgy tesz mintha nem lenne hugyos a gatyája…
Az itt hozzászólók uszkve 80-90%-a teljesen reálisan látja, hogy ez a vga ezen az áron a röhej és a vicc kategória.
Te meg tűzön vízen keresztül meg akarod magyarázni az ellenkezőjét.
Kurva unalmas amit csinálsz. 🥱Vagy, ha Lisa jobb keze vagy akkor nem szóltam.
-
pecccccccca
őstag
Hogy mi van????
Valami nem klappol ezzel a történettel. Vagy csak túlzóan írtál, mert haragszol a VGA piacra és minél drasztikusabban akarod egy kitalált történettel előadni a mai “siralmas” állapotokat vagy csak gyermeteg hiszti a részedről…
Temeted a PC gaminget ilyen VGA árak mellett, de azért volt egy olyan VGA-d aminek az árából simán vettél egy Xbox-ot egy PS5-öt meg egy APU-s procit….
PC-n szeretsz játszani ami mellé volt egy ~ fél millás VGA-d, de eladtad, mert pfujj pfujj VGA piac és megsiratod a PC gaminget…Hol a kandi kamera????
-
pecccccccca
őstag
Túloztam kicsit a szar grafikával. Persze nem szar, de elmarad egy jól behangolt számítógéppel szemben.
Scarletiel: Természetesen nem rád gondoltam a savazással csak úgy általában szokott jönni, ha valaki fel mer szólalni a konzolok ellen.
Unokatesómnak is ugyan olyan tévéje van mint nekem. LG OLED C1. Csak neki 55-ös nekem 48-cas. Nekem elég volt a kisebb, mert közelebb ülök hozzá.
Szóval a megjelenítő ugyan az volt. -
pecccccccca
őstag
válasz
Scarletiel #576 üzenetére
Hidd el, azért, mert sokaknak megfelel a konzol játékra, még nem az az általános. Mármint a gémerek sokkal nagyobb része, ha 20 xboxot vagy Ps-t meg tudna venni akkor sem venné meg játszani.
Én bevallom őszintén masszivan konzol ellenes vagyok. Illetve a házamba még csak látogatóba sem engednék be egy konzolt, nemhogy pénzt adjak ki rá. Az új PS5 egy katasztrófa lett. Karácsonykor unokaöcsémnél játszottunk PS5-ön. Szar gratfka, rossz HDR (sötét bármit is csinált vele), meg ugye a kontroller amivel mindent lehet csak játszani nem. Én csak egy szaros 1660 superrel játszok 4k HDR játékokat, de azon is sokkal szebbek a játékok mint a PS-en.
Megmondom őszintén én azon csodálkozom, hogy bárki is pénzt kiad egy konzolra.Na jöhet a savazás…
-
pecccccccca
őstag
válasz
ddaydome #465 üzenetére
Ja, hát távol álljon tőlem az IGP, mindig dedikált VGA-im voltak.
Meg én 4k-ban játszogatok néha. (Épp egy hete adtam el a 1660 superem. És várok valami meglepetésre a vga gyártóktól.)
De azért mára egy kicsit feljebb húzhatták volna az APU/IGP teljesítményeket. Szerintem lenne rá igény nem kicsi. -
pecccccccca
őstag
Szerintem arra gondolt, hogy 2022-ben egy RX570 körüli teljesítményt már igazán kidolgozhattak volna egy IGP-ben. Pláne úgy, hogy az a teljesítmény lett mára kb. az alja az új videókártyáknak. Lásd a cikkben említett termék. Anno is a legalja vga-k teljesítményét sokszor kiváltotta az igp.
Nem is kellene ilyen erőltetett vga-kat kiadni mint ez a 6500xt, mert sokaknak ez a teljesítmény egyáltalán nem elég ergo ugyis 6600xt-6700 magasságában vásárolnak.
Akinek meg elég a FullHD low-medium beállítás az meg tök jól el lenne egy IGP-n is.
Ha már ennyire az erősebb, drágább vga-k irányba terelték a vásárlókat szándékosan, akkor szándékosan kiszolgálhatnák a kisebb igényeket is egy processzorba integrált kávédarálóval. -
pecccccccca
őstag
Na.
Hiszen hozza kb a 6 éves rx580 szintjét. Csodás produktum.
Végre kiadhattak volna egy olyan vga-t amit a memória miatt talán nem vadássznak le a bányászok, erre totál kiherélik.
Köszi AMD a semmit…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kevés a VRAM, így remélhetőleg nem a bányákban végzi a legkisebb RDNA2, de maradt-e benne elég erő a játékokhoz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Stellar Blade
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest