Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Kis genyó az AMD. Mi "öregek" is belefutunk ebbe, pedig már azt gondolnánk, hogy mindenre is gondolunk... Hát jól átbax minket az AMD. Ráadásul úgy vezet meg minket, hogy már tudjuk egy ideje, hogy ezek a Vegás G-s procik PCIe 3.0-k, de hogy még az 5***G és még az iGPU nélküli 5500 is...
Mindenki képzelhet ide tetszőleges, keresetlen szavakat: *** *** *** *** !!!! -
törölt tag
Annyit már biztosan nem, gyorsan el fog értéktelenedni. Már most is főleg retro és ideiglenes kártyának venném meg, abban a tudatban, hogy 8-12 hónap múlva cserélve lesz másikra.
Nekem alapvetően nem fontos ilyen kártya, sőt a hátrányait tekintve inkább utolsó megoldás lenne. Nekem most nincs kártyám, tehát minden ami jön az kb 2 éves Cloud Streaming előfizetéssel versenyzik. Amit nem is kell minden hónapban fizetnem, ha éppen nem tudok játszani, mert sok a meló..
-
Aprósólyom
addikt
Most leírtad ugyanaz azt, kicsit másként, de mi az indok? PS5 exkluzív címmel akarsz játszani, mert erre vágytál?
Árakra panaszkodtál és most többet költöttél. Ezért nem értem. Akkor az ár mellett kell legyen más is az indokok között. Az érdekel.Értsd: én is gondolkodtam hasonlón. Osztottam szoroztam, figyelembe vettem hogy milyen játékok érdekelnek, mire használok egy PC-t, milyen PC+konzol kombóval tudom kielégíteni az igényeimet és én pont ezért maradtam a PC-nél.
Szóval csak szimplán kíváncsi vagyok a preferenciákra, ami alapján más aspektusból jobban megérte a te kombód. -
pecccccccca
őstag
Hogy mi van????
Valami nem klappol ezzel a történettel. Vagy csak túlzóan írtál, mert haragszol a VGA piacra és minél drasztikusabban akarod egy kitalált történettel előadni a mai “siralmas” állapotokat vagy csak gyermeteg hiszti a részedről…
Temeted a PC gaminget ilyen VGA árak mellett, de azért volt egy olyan VGA-d aminek az árából simán vettél egy Xbox-ot egy PS5-öt meg egy APU-s procit….
PC-n szeretsz játszani ami mellé volt egy ~ fél millás VGA-d, de eladtad, mert pfujj pfujj VGA piac és megsiratod a PC gaminget…Hol a kandi kamera????
-
Petykemano
veterán
A MS és a Sony is kétpofára vásárolják fel a kiadókat és a stúdiókat. Én tartok tőle, hogy néhány éven belül a független PC játéknak nem csak hardver, hanem szoftver oldalról is vége lenne. A steam, meg a gog szerintem nem tudna annak ellentartani, ha nincs olcsó hardver és a nagy címek nem, vagy késve jelennek csak meg xboxon és/vagy Ps-en kívül. A második lépés az, hogy be fogják húzni a játékok nagy részét a felhőbe és vagy fizetsz érte havi 10-30-t, vagy viszlát. Indokolni persze azzal fogják, hogy fusson tévén is, ne kelljen neked azért drága hardvert venned.
Valójában a PC gaming fenntartásában az az AMD, nvidia és Intel érdekelt, akik a felhő és az adatközpontok seggét nyalják és a konzumer piacot szemétlerakónak használják.
Mert ha ez a piac elsorvad, akkor nekik csak a nagy cégek adatközponti megrendelései maradnak, de lényegesen nagyobb mértékben kiszolgáltatva nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- 2x GIGABYTE GTX 460 OC Rev. 1.0.
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest