- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Szerintem azért nem érti senki a lényeget, mert egy teljesen értelmetlen fejlesztési pályát mutattál példaként és ezzel teljesen aláásod az érvet miszerint PC-t fejleszteni sokkal drágább mint konzolt venni.
Egy első generációs i5 vagy i7 is bőven elég még ma is játékokra. Én is egy OC-s i5-öt használok már több mint 5 éve, mindenre elég. Mellette több évig egy GTX 560Ti volt ami legtöbb játékot vitte FullHD-ben, egy ideje egy GTX970 van amit ugyancsak tervezek jónéhány évig használni semmi más nem volt cserélve a gépben évek óta (és valószinűleg a PS5-ig kiszolgál a mostani rendszer).
Ahogy már más is irta, nem árt a számitásokba bevenni a különböző előfizetéseket és a játékok árát is, és máris más a leányzó fekvése. Mindent figyelemve véve nem lesz a konzol olyan sokkal olcsóbb hosszú távon, főleg ha figyelembe vesszük azt is hogy mostár jóval rövidebb lett egy konzol életciklusa (PS4 -> PS4 Pro).Nekem semmi bajom a konzolokkal, mindenki azon játszik amin akar (nálam a kontroller felejtős FPS-ek, TPS-ek és RTS-ek miatt) csak az anyagi ráforditásnál ne ferditsünk, mert manapság már nincs olyan különbség a konzolok javára mint ezelőtt mondjuk 10 évvel amikor egy PC teljesen elavult 1-2 év alatt.
-
Picco
addikt
majdnem mindenkinek ez a lenyeg jott le, lehet nem veluk van a baj hanem(ha nehez is elismerni, foleg a penzhalom miatt amit majdhogynem teljesen foloslegesen locsoltal ra) szerintem csunyan meg lettel tevesztve a marketing gepezet altal es ha helyette 2/3 evente vettel volna egy csucs kartyat akkor boven FHD folott is jatszhatnal stabil 60fps-el. ezzel a mondandod nagy reszet megtorpedoztad sajat magadnak.
a masfel eves proci tamogatas alatt gozom sincs mit ertesz, kifejted legyszives!?
2009-es xeon duruzsol a konfigomba, semmi bajom vele, egyedul a The Technomancer nem indult el, annak bezavart a ket fizikai CPU meglete)
(semmifele banto szandekom nincs ezzel a hsz-el, ez csak egy velemeny) -
wednesday
őstag
Nem bántásnak szánom, mert a pénzeddel még azt is csinálsz, amit akarsz, mindenféle rejtett gúny nélkül mondom. GDP is nő, nincs ezzel baj.
Csak ezen meglepődtem, így tényleg 3-4 konzol árát elköltöd az évek alatt. Ezt lehet a konzolnál is ugyanúgy. Először a sima, legyen fehér, aztán fekete, aztán a slim, aztán a Pro stb.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Sony már eleve úgy vágott neki ennek a generációnak, hogy lesz egy erősebb verziója is az eredeti gépnek.
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- EAFC 25
- Építő/felújító topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest