Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nkmedve

őstag

válasz JanR #29 üzenetére

Szerintem azért nem érti senki a lényeget, mert egy teljesen értelmetlen fejlesztési pályát mutattál példaként és ezzel teljesen aláásod az érvet miszerint PC-t fejleszteni sokkal drágább mint konzolt venni.

Egy első generációs i5 vagy i7 is bőven elég még ma is játékokra. Én is egy OC-s i5-öt használok már több mint 5 éve, mindenre elég. Mellette több évig egy GTX 560Ti volt ami legtöbb játékot vitte FullHD-ben, egy ideje egy GTX970 van amit ugyancsak tervezek jónéhány évig használni semmi más nem volt cserélve a gépben évek óta (és valószinűleg a PS5-ig kiszolgál a mostani rendszer).
    Ahogy már más is irta, nem árt a számitásokba bevenni a különböző előfizetéseket és a játékok árát is, és máris más a leányzó fekvése. Mindent figyelemve véve nem lesz a konzol olyan sokkal olcsóbb hosszú távon, főleg ha figyelembe vesszük azt is hogy mostár jóval rövidebb lett egy konzol életciklusa (PS4 -> PS4 Pro).

Nekem semmi bajom a konzolokkal, mindenki azon játszik amin akar (nálam a kontroller felejtős FPS-ek, TPS-ek és RTS-ek miatt) csak az anyagi ráforditásnál ne ferditsünk, mert manapság már nincs olyan különbség a konzolok javára mint ezelőtt mondjuk 10 évvel amikor egy PC teljesen elavult 1-2 év alatt.

• Picco

addikt

majdnem mindenkinek ez a lenyeg jott le, lehet nem veluk van a baj hanem(ha nehez is elismerni, foleg a penzhalom miatt amit majdhogynem teljesen foloslegesen locsoltal ra) szerintem csunyan meg lettel tevesztve a marketing gepezet altal es ha helyette 2/3 evente vettel volna egy csucs kartyat akkor boven FHD folott is jatszhatnal stabil 60fps-el. ezzel a mondandod nagy reszet megtorpedoztad sajat magadnak.
    a masfel eves proci tamogatas alatt gozom sincs mit ertesz, kifejted legyszives!?
    2009-es xeon duruzsol a konfigomba, semmi bajom vele, egyedul a The Technomancer nem indult el, annak bezavart a ket fizikai CPU meglete)
    (semmifele banto szandekom nincs ezzel a hsz-el, ez csak egy velemeny)

• wednesday

őstag

Nem bántásnak szánom, mert a pénzeddel még azt is csinálsz, amit akarsz, mindenféle rejtett gúny nélkül mondom. GDP is nő, nincs ezzel baj.

Csak ezen meglepődtem, így tényleg 3-4 konzol árát elköltöd az évek alatt. Ezt lehet a konzolnál is ugyanúgy. Először a sima, legyen fehér, aztán fekete, aztán a slim, aztán a Pro stb.

Új hozzászólás Aktív témák