-
PROHARDVER!
Az adatokat megjelenítő térkép a képre kattintás után érhető el!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Felhívtak ma, hogy 800mhz B20 a freki a környéken és nyugodtan tehetek fel beltéri erősítőt. Ezek olyan kicsik, hogy ki sem jut az üzemből a Faraday kalitka miatt ami miatt be sem jut. Jeleztem nekik amit mondtál, azt mondták nem tiltott, szereltettek már fel ilyeneket. Hatótávjuk 100-400m2.
-
koko52
nagyúr
Miért tiltott a használata?
Megnéztem mobil app cell info alkalmazással, B20 és zöldben van üzemen kívül (telenor), üzembe belépve leesik narancssárgába -110db. Ilyenkor szakadozik a jel illetve torzulnak a hangok, 4G leesik EDGE-re. Egy beltéri erősítő egység tudna javítani?
-
koko52
nagyúr
Üdv!
Remélem jó helyre írok.
Egy csarnokban akadozik a mobil térerő és a mobil net. Kis falu, (Daruszentmiklós) ahol nagy eséllyel B20 (800Mhz) jelet fogok de lehet 1800 is B20. Még a szolgáltató sem tudja megmondani. Cell szerint B20.
Ezt szeretném felerősíteni tetőantennás megoldással. Kinéztem egy készüléket [link] ami 1800-ig működik. A kérdésem, hogy ez tudja az alacsonyabb 800-at is (B20)?Vagy a linkeltnél van jobb megoldás? Amit én találtam itthon az 100k+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest