Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
Drága sajnos, én sem mondhatok mást. Nem sűrűn járok moziba, de az igazi látványfilmeket ha tehetem IMAX-ban nézem legyen akár 2D vagy 3D. Legjobb a 7-8 sorok valamelyike, még nem is muszáj annyira a közepe, ha le vannak foglalva már a jobb helyek, mert baromi nagy a vászon... 24m széles 18m magas. Óriási! A Ready Player One-t nem tudom, játsszák e még IMAX-ban, szerintem már nem. Egyébként imádom én is a nachost, de 3D filmnél macerás az evése
Májusban Deadpool 2, SOLO, júniusban Jurassic World...lesz mit nézni hamarosan -
TIT
veterán
Na ez az.
Pedig ha lenne sütnivalójuk nem követték volna a samut,hogy nem gyártanak 3d-s tv-t,mert így nincs előnyük.
Én már nem látom a 3d-t,már a mélységet se újabban,sőt már szellemképes is,pedig régen nem volt az.
Egyedül a Prometheus volt jó 3d,ami ki is jött néha,de azóta kijövés helyett csak bevibrál és olyan mintha 2d lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kés topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest