Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
cinemazealot #164 üzenetére
A nagyon kevés erős túlzás. A 8K-nak kb csak VR-nél van értelme és ott sem lesz soha teljes 8k-s kép mert fölösleges. Szemkövetéssel mindig csak ott kell magasabb felbontást mutatni ahová nézel, így meg kb fullhd-ból ki tudják hozni.
A 4K sem most lesz kihasználva, hanem akkor amikor 100+os kijelzők lesznek mindenhol.Panoráma nem játszik mert soha nem lesz 180 fokos ívelt képernyő. (legalább is amíg élünk...)
-
Cs1csó
titán
válasz
Úgy olvastam még régebben egy cikkben hogy a 8K aminél már az emberi szem sem tudja kivenni a pixeleket annál nagyobb felbontásra nem tudom hol lenne szükség.
-
Alien!
senior tag
válasz
pedig a helyzet ennél kiábrándítóbb. a tömegek nagy része totálisan el van az sd felbontással, a virágbolti letöltéseken tisztán látszik.
A 3D tévéken van egy nézőpont állítási lehetőség, ez előtérbe, vagy háttérbe tolja a képet. Lehet vele játszani, hogy a ghosting eltűnjön, ahogy írtam. Persze a 3d hatás kárára.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest