Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolorista
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #100 üzenetére
Én az Arénában láttam, IMAX 3D-ben a megjelenés után a második nap biztos, hogy passzív volt. Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy megszűnt a 3D TV gyártás, egyáltalán nem volt rossz az LG passzív 3D-je. Szerintem egy jó médialejátszóval (Popcorn, Dune) és egy jó TV beállítással megfelelő távolságból igen is jó volt. Itt azért már kevés, hogy bekapcsolom a TV-t és minden automatikusan jó lesz Tudomásom szerint egy bizonyos kor alatt nem ajánlják a 3D nézését.
-
cinemazealot
addikt
válasz
CPT.Pirk #100 üzenetére
Én először az Allee-ben lévő moziban láttam az Avatart, ami akkor még Dolby 3D rendszerű volt bumszli, de passzív szemüvegekkel. Amikor először kézbe vettem, furcsálltam, hogy annak ellenére, hogy minden szín a helyén van, nem is polárszűrős és nem is aktív shutter-es elven működik. Aztán később jöttem rá, hogy (ahogy az a fenti cikkben is olvasható) az alapszínek hullámhosszának nagyon pontos belövésével játszottak, amitől nem kicsit koppant akkor az állam.
(#98) Alien!
Ha már vannak ilyen irányú tervek, pláne Cameron-tól, akkor arra nagyon kíváncsi leszek.Viszont konvertált 3D-ből láttam már néhány olyan filmet, amitől majd' kifordultam a fotelből, annyira gáz volt: hozta a kivitelezhetetlen 2D-3D átalakítás artifakjait.
Szóval ilyeneket én már csak akkor nézek, amikor nagyon nincs más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest