Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Elmész parkolsz megkeresed sorban állsz fizetsz ( fizetésedhez képest ORDíTÓAN pofátlan összeget ).
És akkor azt kihagytad, hogy a lemezre égetett "Tolvaj vagy" című spotot minden egyes alkalommal végig kell nézned, és az akár 5-10 éve elavult reklámokat is. (Az egyik mese (!!!) DVD-n egy Grundig képcsöves Dolby-akármilyen hangrendszeres TV reklámja van kétszer egymás után, a lemez hangerejéhez képest kb. háromszoros hangerővel, szegény gyerek mindig frászt kap.) Ehhez képest tényleg az van lassan, hogy ennyi idő alatt lejöhet egy film...
(#123) elefant: itt a Prohardveren az emberek azért tudják, hogy hogy kell leszívni egy-egy filmet a világhálóról, de az én ismeretségi körömben azért elég sokan akadnak olyanok, akik, ha megakarnak nézni valamit, akkor hazafelé menet beugranak a tékába
Igen, ezt mondom én is, hogy egy olyan eszköz kell az embereknek, ami fizikai hordozónál kényelmesebb, de azért nem kell atomfizikusnak lenni, hogy működésre bírd otthon. Aki ezt meg tudja valósítani, az lesz a nyerő.
(#117) holodp: mert itthon nem csak relatíve, de ténylegesen is drága a BR.
Ebben igazad van, de itthon még a 10EUR is sokszor sok egy-egy filmért. Ez egyszerűen luxus ma Magyarországon. De itt nem csak az árról van szó, hanem a praktikumról is, egy méretesebb filmgyűjteményt tárolni sem egyszerű, de főleg fölösleges lesz, mivel egyszerűbb, gyorsabb, ha csak letöltöm a tékából. És aki ezt a tékát fogja szolgáltatni, az lesz a nyerő.
(#117) holodp: Én azért szeretem megfogni a tokot, a lemezt, azt berakni a lejátszóba...
A félreértések elkerülése végett én is. A zenetáran nagy része az iTunes-ban van, de attól függetlenül a kedvenceim (és az iTunes-korszak előttiek) megvannak CD-n is, amit szeretek, azt megveszem akár 8-10e forint SACD-n is (a többi CD-s előadás mellé) Ezzel nincs is gond, a bakelitnek is megvan a maga vásárlóköre és meg is lesz, digitális világ ide vagy oda, de a vásárlóerőt nem a "szent őrültek" adják, hanem az egységsugarú júzerek, akiknek az a lényeg, hogy olcsón, egyszerűen elérhető legyen, amit szeretne hallgatni-nézni. Ezt jelenleg hivatalosan a fizikai adathordozón való vásárlás vagy kölcsönzés jelenti, de nem hivatalosan már ott van a letöltés. Mert praktikusabb. Aki ezt kifehéríti, az lesz a nyerő. És ebben sajnos nem jó a Sony...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest