Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Fecow #80 üzenetére

"(#73) blackrulz Nincs "és", neked kéne igazolnod, hogy az nem tartalom előállítás, eddig ez nem sikerült. Kár volt bele szólnod, ennyi."

a szórakoztatás (a linkelt program kb annyira való kb...) milyen tartalom előállítás? teljesen más elképzelésünk van a tartalomról mint olyanról... ipadra van hangszeres idétlenkedés, még együttes is alakult köré valami demó kapcsán. attól az a zörej tartalom? jah csak nem szívesen fogyasztja az ember...

"A pc is attól lett olyan elterjedt, hogy a szoftvereken keresztül rugalmasan alakítható különböző feladatok hatékony elvégzésére."

csak továbbfűzve erre az elkezdett programot és szálat... pont hogy nem csak sw függő a dolog, hanem hw kell alá. digitábla, toll, ÉS szoftver. ahogy a zenéhez is midi cuccok legalább...

kissé félreértettél szerintem, a jövő szerintem is ebben van, ahogy ezt már leírtam, de egyelőre még igencsak kezdetleges a történet, de tény hogy ahogy terjednek kiszorítják előbb az átlag userektől, aztán akár az egységsugarú irodai környezetből a mai értelemben vett pc vonalat.

de azért azt mondani hogy bárki a linkelt (egyébként a többi hasonló programhoz képest minőségi és jól használható) appot tartalom készítésre használhatná... bár ha otthon a gyerek rajzol az apuka meg feldobja fb-re akkor a másik fb sugarú user számára ez akár még tartalomnak is csúfolható, de azért a komoly tartalom szolgáltatók számára ezek semmiféle alternatívát nem fognak jelenteni.

a tablet fogyasztásra van, nem előállításra tartalom téren. hogy ez változni fog az biztos, de nagyon lassan...

Új hozzászólás Aktív témák