Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HENE

aktív tag

válasz #16820480 #134 üzenetére

Nem azt írtam, hogy legalább, hanem azt, hogy legfeljebb (max. szónak ez a jelentése :) ) 13.x-14" értelmes hordozásra.

Ez a 110+Áfa ár ez brand PC ár? Mert irodai munkára a feléből bőven össze lehet rakni egy jó minőségű, belépő szintű gépet. A garancia ott is jár, gondolom extra customer service nem kell, és az alkatrészek minősége lehet, hogy sokkal jobb mint amit egy belépő brand PC-énél kapsz. Jó lehet, hogy ez egyesek szerint dzsunkaPC, de sokkal racionálisabb választás mint a brand. (ugyanazért a pénzért jobbat, ugyanazt pedig olcsóbban megkapod)

Op rendszernek ott a Linux. (Nem, nem vagyok elvakult Linux hívő, a munkahelyemen én is windowst használok, de otthon a notimra win helyett feltettem az Ubuntut. Egyébként a munkahelyemen is bőven elég lenne valamilyen Linux disztro)
    Lehet persze, hogy neked a munkához kell a Windows, ezt nem tudhatom, de azt igen, hogy a cégek többsége csak megszokásból használ azt. Mert pl a döntéshozók azt sem tudják, hogy mi az Linux.

A Transfomernek mekkora képernyője? Nem azt mondom, hogy nem lehet alkalmanként arra használni, de nem kényelmes. Akkor meg minek erőltessük.
    A nagy doboz meg relatív (mini-ITX szabvány)- és még mindig könnyebben javítható
    Hol van 12.x-13.x-es tábla billentyűzettel? Ha lesz akkor az a laptopot kiválthatja. Én biztos nem szeretnék rajta egész nap (az irodában) dolgozni.

Új hozzászólás Aktív témák