Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
imibogyo #202 üzenetére
te is csak tovább gondoltad azt amit leírtam, az egész fejtegetésed az ebből levont következtetésre a válasz. ha rossz a következetés, a válasz is értelmetlen. és mivel nem következik abból az allításból, hogy az apple most a szép design-al van a többiek előtt, hogy a sikerét is ezzel alapozta meg, ezért az egész okfejtés is hibás
-
SLYM
veterán
a pszichológiai faktor pedig egyszerűen csak annyi, hogy mindenki szereti a szép dolgokat, sokan eléggé alábecsülik ezt, pedig ez is nagyon fontos, akkor lesz bajban az apple, ha a többi cég is elkezd szép telefonokat készíteni.
ebből te arra következtetsz, hogy ebben áll az apple sikere.
pedig:
az apple sikere abban áll, hogy úttörő mindenben, amíg ebből bármi megmarad, nincs okuk izgulni
ha így sem érted, akkor kérd meg a hozzád legközelebb álló embert, hogy magyarázza el
-
SLYM
veterán
ez nem joker duma, teljesen komolyan kérdezem, hogy nem gondolkodtál még el azon, miért írja ezt neked mindenki folyamatosan? hát annyi eszed van ember, hogy nem tudsz különbséget tenni aközött amit én írtam és aközött, mint amire te következtettél? nem érzed, hogy az, hogy a kis agyaddal továbbgondolod a leírtakat, az nem egyenlő azzal, mint ami le van írva? agyam eldobom komolyan mondom, ráadásul (#185)-ben arra is válaszoltam, hogy szerintem miben áll az apple sikere
-
SLYM
veterán
a kulcs ott van elásva szerintem is, hogy a mai android már tényleg jó. nyilván vicces volt olvasni azokat a postokat anno, akik szerint 3 éve is milyen jó volt az oprendszer, a lassúságával, meg a 3 havonta "újrahúzással" együtt. viszont ez ma már nincs meg, tényleg már majdnem olyan jó az android is felhasználói élményre, mint a WP vagy az IOS, tehát most már tényleg van értelme arról beszélni, hogy mennyire túlárazott az apple, stb (mert most, hogy nem kapsz érte szinte semmi pluszt, amit régen az IOS nyújtott ez tényleg igaz kezd lenni)
a pszichológiai faktor pedig egyszerűen csak annyi, hogy mindenki szereti a szép dolgokat, sokan eléggé alábecsülik ezt, pedig ez is nagyon fontos, akkor lesz bajban az apple, ha a többi cég is elkezd szép telefonokat készíteni. nézd csak meg, hát olyan embert ismersz aki úgy vett porszívót, hűtőt, mosógépet, autót, stb, stb, hogy neki az tetszik. telefonnál ugyanez van egy csomó hozzá nem értő embernél
-
SLYM
veterán
hűha, ennyi pénzért elég tetszetős, mikor néztem a specifikációkat, azt gondoltam közel lesz árban az arany apple watchhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kés topik
- További aktív témák...
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- 11gen i5 ös HP 17-cn0800ng laptop
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest