Új hozzászólás Aktív témák

• Ed_007

aktív tag

válasz sxxorp #179 üzenetére

A több százmillió Android vásárló impozáns, de önmagában nem igazolja a jóságot (ha nem ismered, keress rá az egymilliárd légy nem tévedhet szövegre).
    Használtam Androidot, mindenféle verzióját, telefonban is, tabletben is, aztán amikor a csúcs hardveres hátterű, legújabb verziójú tabletet javítani vittem és többszöri törlés meg wipe stb. után is még találtam rajta személyes adatokat meg élő szinkronizációt több külső postafiókhoz, lecseréltem valamennyi eszközünket W alapúra.
    Hadd legyen egyértelmű, ha eddig még nem lett volna az: nem az volt a problémám, hogy elromlott a tablet - az benne van a pakliban-, hanem az, hogy nem lehetett adatot és beállításokat törölni róla, innen kezdve privacy szempontból ... mellőzendő kategória. A fagyásokat, késleltetéseket, furcsa alkalmazás-újraindulásokat, random napokon egy éjjel lemerülő akkumulátorokat nem is említem - lehetne pedig, az adatbiztonsági probléma csapta ki a biztosítékot. Hiába töröltem mindent, hiába nem látszott adott account meg adott alkalmazás, mégis jöttek az üzenetek, hogy új levél jött, meg frissítés a törölt alkalmazáshoz, meg nem tud kapcsolódni a megváltozott jelszó miatt... ráadásul a telefonszámokat nem szinkronizálta a Google fiókkal... totál káosz. :W
    A MS telefonok negyedévente egyszer lefagynak, egyébként működnek. Ennél is van probléma alkalmazásokkal, de az nem rántja magával a teljes telefont. Tudok külön memóriakártyát beletenni meg akkut cserélni, van vezeték nélküli töltője, szinkronizál a címtár meg a fényképeket tolja az accountomhoz felhőbe.
    Ráadásul olcsóbb, mint az Androidos vagy pláne mint az almás mindenféle.

Új hozzászólás Aktív témák