- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Ez mind szép és jó, de még két év mire látunk belőle valami kézzelfoghatót. Értem én hogy bejelentés, meg marketing, meg kellett valamit lépni a Mantle-re (ha más haszna nem lesz, csak ennyi, már akkor is megsüvegelem az AMD-t...de azért remélem lesz ), de 2 év a hardwerek világában az k**va sok.
Most jót álmodozok én is, aztán pár hét és feledésbe merül amíg valami fogyasztható is a kezem közé kerül. Nekem nem tetszik hogy ennyire előre jelentik be a dolgokat, olyan "mézesmadzag" érzésem van. "Hoztam egy ígéretet, örüljetek népek". Nem tudom. Örülök hogy legalább a szándék megmutatkozik arra hogy legyen valami (főleg hogy szerintem -magánvélemény- a DX9 óta értelmes fejlesztés nem történt: se a 10, se a 11 nem nyűgözött le, pedig elvileg sokkal többet tudnak), de hogy még két év mire látunk is belőle valamit, az durva (és ugye csúszásokkal nem is számoltunk, optimisták vagyunk)
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti AMP Edition 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest