- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Léghűtés topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Energiahatékonyabb lesz a Lunar Lake az új Arc meghajtóval
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Kicsit olyan érzésem van, hogy már meglévő dolgaikat keresztelték át.. fejlesztették kicsit.
Alkalmazásmegosztás eddig is volt.Ha a webes megoldásnál office tulajdonosság nélkül csak nézni lehet a dokumentumot, szerkeszteni pedig nem, akkor ugyanott vagyunk mintha valami más os független formátumban küldenénénk/mutatnánk (pdf, s ez ugye ingyenesen készíthető és nézhető)
Vajon egy tetszőleges aszali ms office-os doksit fel lehet tenni és ugyanolyan formázással használni a webes felületen? Ha jól értem nem igazán, mert sokkal egyszerűbb az online változat. Persze az online készült doksi asztalin ugyanolyan...
Másrészt ha office dokumentumot olyannak mutatok akinek nincs office, az ms-től letöltheti a pár megás ingyenes nézőke progikat (word, excel, powepoint, visio... 2003as és 2007es változatok a legújabbak), ez is tuti jól jeleníti meg.
(kivéve az msportal vista bemutató diáját, amit nem tud megjeleníteni a legújabb nézőke semcsak a rendes telepített 2007, ami úgy láttam xml alapú formátumban van)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Revolut
- Gyúrósok ide!
- Opel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest